FullFolder9, nunjukkeun langkung seueur aplikasi dina folder

pinuh-pinuh9

Folder ios 9 henteu kunanaon, tapi panginten 9 ikon tiasa terang sakedik urang. Upami urang ngagaduhan seueur aplikasi dina folder, sapertos gim, milarian aplikasi anu urang pilari tiasa janten tugas anu teu mungkin kecuali urang nganggo Spotlight, janten gaduh seueur aplikasi dina pandangan tiasa janten ide anu saé. Sareng éta anu bakal ngamungkinkeun urang PinuhPikeun9, ngarobih folder kami pikeun nyocogkeun kami langkung ti 9 aplikasi.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina screenshot dina gambar, dina folder luang kuring aya 9 aplikasi, tapi masih aya rohangan kanggo 15 deui. Naon anu parantos dilakukeun ku FullFolder9 dina konfigurasi ieu nyaéta make ikon tindih antara aranjeunna, nyéépkeun langkung seueur tempat pikeun ikon-ikon anyar. Nalika urang muka folder, ikonna narilep sareng dipidangkeun deui sahingga urang tiasa ningali dina tempatna upami folder henteu aya di payuneunana.

Dina setélan tweak urang tiasa ngarobih hal-hal ieu:

  • Pareuman animasi.
  • Ngarobih warna latar tukang folder janten transparan, hideung teras nyumputkeunana (kedah aya resép). Anjeun tiasa ogé nalika aranjeunna aya di payuneun ieu, ieu tanpa aya hasilna.
  • Ngarobih jumlah aplikasi dina folder anu aya dina layar utama janten 4 × 3, 4 × 5, 4 × 7 atanapi 4 × 8 (kedah diubaran deui).
  • Ngarobih jumlah aplikasi nalika aranjeunna aya di payuneun ka 5x5, 5x6, 6x7, 5x8, atanapi 5x9 (kedah dihasilkeun deui).
  • Jarak antara ikon.

Naon anu kuring paling resep ngeunaan FullFolder9 nyaéta yén aya waé juru sareng bucu katingali. Jigana pamekar kedah nempatkeun éta buleud atanapi nambihan pilihan pikeun éta. Pikeun naon waé anu sanésna, tweak na tiasa dianggo kalayan saé pisan, upami anjeun salah sahiji pangguna anu hoyong ningali langkung seueur aplikasi dina unggal halaman, anjeun panginten resep pisan masangna.

Fitur Tweak

  • ngaran: PinuhPikeun9
  • harga: bebas
  • Repository: Boss gedé
  • Kasaluyuan: ios 9

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.