Logitech POP Keys and Mouse, senang jeung fungsional

Logitech parantos ngarilis keyboard sareng beurit panganyarna na senang, warni tur kalawan emoji salaku protagonis utama, Tapi ulah jadi fooled yén urang keur kaayaan produk Logitech, tur éta sinonim jeung kualitas. Kami nguji aranjeunna sareng nyarioskeun kesan kami.

Logitech POP mangrupikeun kibor sareng beurit énggal ti produsén anu terkenal anu waktos ieu nawiskeun urang kasenangan, produk riang anu béda pisan sareng anu biasa dina merek, tapi tanpa hilap kualitas sareng fungsionalitas produk. Kalayan asesoris énggal ieu pikeun Mac sareng iPad urang, Logitech henteu ngan ukur hoyong keyboard Anjeun gawéna ogé, tapi ogé metot perhatian, sarta ngahontal duanana tujuan.

Tombol POP sareng Beurit

Hal kahiji anu menonjol ngeunaan keyboard sareng mouse ieu nyaéta desain anu warni. Kalayan kenop buleud na, keyboard Logitech POP Keys hoyong ngingetkeun anjeun ngeunaan mesin ketik anu lami, yén seueur anjeun anu maca tulisan ieu ngan ukur ningali dina poto. Beurit POP ogé gaduh desain anu langkung retro kalayan bentuk anu buleud, mirip pisan kana modél Pebble Logitech, beurit anu sederhana tapi éfisién pisan.

Kami gaduh sababaraha pilihan warna nalika milih kombinasi mouse sareng keyboard kami, sadayana warni sareng pikaresepeun. Daydream, Heartbreaker na Blast teh tilu desain nu urang bisa milih ti, sarta dina hal ieu Kuring geus mutuskeun dina rarancang Blast, paling "agrésif" tina tilu. Dina sakabéh éta, unsur paling ngaidentipikasi tina keyboard ieu menonjol: kolom konci dedicated husus ka emoji, tiasa dikonfigurasi ngaliwatan aplikasi sareng sareng konci anu tiasa ditukeurkeun.

Lamun urang ninggalkeun balik desain keuna tina keyboard, urang manggihan diri saméméh solidity sarta kualitas keyboard Logitech, tapi dina kasempetan ieu kudu dicatet yén éta téh mangrupa keyboard mékanis nirkabel pikeun Mac atawa PC urang. Éta mangrupikeun keyboard anu beurat, 779 gram na henteu ngajantenkeun keyboard portabel anu pangsaéna, éta langkung dimaksudkeun pikeun dianggo dina méja kerja anjeun sareng sadaya alat anjeun. Sambungan ka komputer urang tiasa dilakukeun ngaliwatan Bluetooth atanapi nganggo adaptor Logitech Bolt (kaasup dina kibor), sarta hatur nuhun kana 2 accu (AAA kaasup) tina kibor urang kudu nepi ka 3 taun otonomi, hebat pisan. Cai mibanda tilu kenangan, sangkan bisa numbu nepi ka tilu alat jeung pindah antara aranjeunna ku mencét hiji tombol basajan. Éta cocog sareng Mac, Windows, iPadOS, ios sareng Android.

Beurit POP ogé mikaresep kualitas ngawangun anu sami, sanaos langkung hampang. Éta ampir sami sareng Logitech Pebble, sanaos langkung seueur fitur. Logitech mertahankeun kasus luhur magnét nu urang bisa kalayan gampang cabut pikeun ngarobah batréna, sarta kuring pribadi cinta pilihan éta. Éta ogé gaduh konektipitas Bluetooth, sareng tilu kenangan yén urang tiasa toggle ngaliwatan tombol dedicated dina dasarna.

Ngetik nganggo POP Keys

Kuring geus ngagunakeun keyboard mékanis di imah pikeun lila, tur ayeuna kuring ngarti yén "agama" nu aya jeung tipe ieu keyboard, Kuring malah ngartos hal sarta bédana antara Cherry Beureum, Coklat jeung Blue. Pikeun loba ieu bisa disada kawas Cina, tapi kuring ngajamin yén sakali anjeun coba hiji keyboard mékanis, anjeun moal deui ngagunakeun keyboard mémbran iwal mun kapaksa. Logitech parantos milih sababaraha Mékanisme sarupa Cherry MX Brown, meureun mékanisme paling saimbang jeung jempé, kalawan tujuan ngabogaan keyboard pikeun mayoritas pamaké.

Rarasaan nalika ngagunakeun keyboard téh hebat pisan pikeun jalma anu geus biasa ngagunakeun keyboard mékanis, éta moal jadi lamun teu dipaké pikeun eta. Sanaos mékanisme "jempé", éta langkung bising tibatan keyboard mémbran, sareng perjalanan konci langkung ageung. ANDIeu rarasaan aneh yén anjeun kudu biasa jeung masihan eta sababaraha waktu. Ka ieu urang kudu nambahan bentuk buleud tina kenop, nu hartina nepi ka ramo Anjeun acquire memori diperlukeun, dina sababaraha kali anjeun bakal mencet kenop salah.

Saatos sababaraha minggu nganggo keyboard sareng kauntungan anu parantos janten pangguna keyboard mékanis, Logitech POP Keys ieu mangrupikeun alternatif anu saé pikeun anu milari keyboard jinis ieu tanpa komplikasi salajengna. Pangalaman ngetik leres-leres saé, sareng ngan ukur aya hiji hal anu nyegah kuring nganggap éta salaku keyboard utama: éta teu backlit. Hanjakal pisan Logitech henteu hoyong nambihan fitur ieu kana kibor ieu. Éta mangrupikeun hal anu seueur anjeun henteu paduli, tapi pikeun anu sanés mangrupikeun hal anu penting.

Posisi ketikan téh nyaman, sanajan kanyataan yén teu boga suku bisa nyaluyukeun jangkungna. Pisan desain keyboard nempatkeun eta kalawan inclination yén pikeun rasa kuring geus nyukupan. Kuring geus spent rada sababaraha jam ngetik dina keyboard ieu, jeung rarasaan kacapean kirang ti kalayan kibor mémbran konvensional, sarta loba kirang ti jeung keyboard MacBook Pro kuring.

Kuring geus teu poho kenop dedicated ka emoji, unsur konci keyboard ti momen kami dibuka kotak, tapi hiji deui fungsi pikeun sababaraha, kawas kuring. Kuring nganggo emoji sapertos anu sanés: jaringan sosial, olahtalatah, dina Discord dimana urang gaduh komunitas pangguna, jsb. Ieu bakal pernah geus lumangsung pikeun kuring pikeun nambahkeun konci emoji dedicated, sanajan aya 3 nu kuring make 99% waktu. Sigana mah fungsionalitas panasaran, malah senang jeung Abdi resep estetika keyboard kalayan emoji di sisi katuhu. Logitech ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun ngonpigurasikeunana tina aplikasi pikeun Windows sareng macOS, sareng kiborna ngagaduhan sababaraha tombol ngagantian sareng emoji anu sanés.

Pribadi kuring henteu nyangka yén éta mangrupikeun fungsi keyboard anu paling penting, jauh ti éta, tapi éta aya sareng upami kuring, anu sanés target pamiarsa keyboard ieu, nganggo éta, kuring yakin bakal aya jalma. anu bakal resep fungsi ieu Anjeun gaduh opat konci emoji individu sareng hiji di handap pikeun muka jandela emoji sareng pilih sacara manual anu anjeun pikahoyong. Sagalana tiasa dikonfigurasi, anjeun malah tiasa masihan fungsi sanés ti emoji upami anjeun hoyong.

Jeung beurit? Pop Mouse mangrupakeun beurit dasar, kalawan fungsionalitas alus, kalawan precision alus, lampu pisan, kalawan clicks tombol alus, pisan sepi (Anjeun moal aya bewara klik mun anjeun mencet), tur kalawan kabayang ngagugulung anu jalan terus terang ogé. Tombol anu aya di handapeun roda gulung nyaéta anu anjeun tiasa bakti ka emoji, boh pikeun milih hiji individu atawa pikeun muka jandela emoji langsung tur sacara manual milih salah sahiji nu Anjeun hoyongkeun. Atawa méré éta fungsi sejen ngagunakeun aplikasi komputer.

Logitech Options, aplikasi anu saé

Pikeun kualitas unggulan keyboard Logitech sareng beurit, urang kedah nambihan parangkat lunak konfigurasina. Logitech Options, sayogi pikeun Windows sareng macOS (link) ngamungkinkeun anjeun pikeun ngonpigurasikeun keyboard sareng beurit anjeun, sareng ngaropea seueur tombolna pikeun ngaéksekusi pungsi anu paling anjeun anggo dina sadinten anjeun. Kibor Logi POP hadir kalawan baris luhur pinuh ku kenop pungsi husus pikeun playback media, screenshot, kontrol volume, sareng nu sanesna. Tapi upami anjeun hoyong, anjeun tiasa nambihan fungsi anu sanés, sareng dina sababaraha klik. Anjeun tiasa ngalakukeun hal anu sami sareng beurit.

Aplikasi ieu ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun ngapdet firmware alat, ngarobih gerakan pointer beurit, sareng fungsionalitas anu praktis pisan pikeun anu nganggo sababaraha komputer dina waktos anu sami: Logitech Flow ngamungkinkeun anjeun ngalih tina hiji komputer ka komputer anu sanés kalayan gampang, sanajan aranjeunna tina platform anu béda (Windows sareng macOS), ku cara ngagerakkeun kursor beurit ka ujung layar, sami sareng Universal Control anu nembé dikaluarkeun Apple dina macOS sareng iPadOS. Anjeun oge bisa nransper payil ti hiji ka nu sejen ku cara nyéred eta tina hiji layar ka nu sejen.

Pendapat editor

Logitech POP Keys and Mouse mangrupikeun dua alat anu pikaresepeun sareng gagah, tapi tong bingung sabab dina estetika kasual éta aya dua asesoris padamelan anu bakal nawiskeun anjeun pangalaman pangguna anu saé. Kalayan kualitas klasik Logitech sareng pangalaman dina keyboard kaulinan mékanis, produsén nawiskeun kami keyboard sareng beurit anu bakal ngahirupkeun méja anjeun, tapi ogé ngabantosan anjeun dina padamelan sapopoé. Hargana € 105 kanggo keyboard sareng € 41,50 pikeun beurit, sanaos anjeun tiasa mendakanana dina harga anu langkung handap dina Amazon:

  • Logitech POP Keys + Mouse pikeun €127 (link)
  • Logitech POP Keys (keyboard wungkul) €86 (link)
  • Logitech POP Mouse (beurit wungkul) €40 (link)
Logitech POP Keys + Mouse
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
41,50 a 105
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Ngawangun kualitas
  • Desain warna-warni
  • kenop Configurable
  • Otonomi unggulan
  • nyaman nulis
  • Sababaraha alat

Kontra

  • Henteu mundur

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.