Fitur anyar aplikasi Mail di ios 8

mail-ios-8-0

Kusabab ios 8 dipidangkeun dina konperénsi pangembang terakhir Juni kamari, dina iPad News Kami parantos nyarioskeun berita sareng kamungkinan tina versi anyar ios ieu. Tanggal 17 Séptémber, iOS 8 bakal sayogi pikeun sadaya pangguna ngaunduh dina alatna, janten waktos anu saé pikeun mimitian diajar fitur anyar sistem operasi anyar Apple pikeun iDevices. Dina tulisan ieu kami badé nyarioskeun perkawis aplikasi Mail, anu pastina mangrupikeun salah sahiji anu pang dianggo ku urang sadayana.

mail-ios-8

Mimiti urang gaduh pilihan anu béda gumantung kana naha urang ngageserkeun ramo dina surat ka katuhu atanapi ka kénca. Upami urang geser ka katuhu, di gigir email bakal muncul opsi pikeun nandaan email nalika dibaca atanapi ngantepkeun éta teu acan kabaca kusabab urang badé konsultasi engké. Sakali-kali kuring mimiti maca email, tapi ku alesan naon waé kuring lirén ngalakukeunana sareng ngan ngésérkeun ramo ka katuhu, kuring pastikeun nyirian éta salaku teu acan kabaca teraskeun engké.

mail-ios-8-3

Kadua, upami urang ngéserkeun ramo Ka kénca kami bakal ngagaduhan tilu pilihan: Langkung, Cirian ku indikator sareng Hapus. Upami urang mencét kana pilihan kahiji, ménu bakal ditingalikeun dimana urang tiasa: bales, maju, bandéra, tandana teu kabaca, mindahkeun kana spam, mindahkeun pesen sareng béja kuring. Pilihan terakhir ieu lumayan aya gunana, sabab éta bakal ngabéjaan urang unggal aya anu ngaréspon kana topik anu dieusian dina email anu saluyu.

mail-ios-8-2

Upami urang pencét kana pilihan anu kadua, Mark, kami bakal nyetél indikator dina email pikeun mendakanana langkung gampil atanapi ngingetan yén urang masih teu acan nyerat waleran kana. Katilu, kami mendakan pilihan Hapus, anu bakal nunjukkeun jumlah total pesen anu bakal kami hapus upami éta saluyu sareng serangkaian email anu aya hubunganana.

mail-ios-8-4

Pilihan anyar anu parantos kalebet dina aplikasi Mail nyaéta kamungkinan ngahapus surélék langsung tanpa kedah mastikeun hapusanna, Gaya kotak surat. Pikeun ngalakukeun ieu, urang kedah ngagésérkeun ramo kana email ka kénca sareng tanpa lirén. Kami henteu kedah bungah ngeunaan pilihan ieu kusabab kamungkinan urang ngahapus surélék anu tiasa dipikaresep ku kami upami kami salah sahiji anu nampi seueur email sampah dina kotak surat kami sareng kami hoyong ngabersihkeunnana gancang.

mail-ios-8-5

Tungtungna, novelities séjén anu urang bakal ngabantosan nalika ngatur kontak urang kamungkinan nyieun kontak anyar sacara otomatis nalika kami nampi email anu énggal. Éta sacara otomatis bakal masihan urang pilihan pikeun nyiptakeun kontak anyar sareng nomer telepon (upami sayogi dina awak pesen) sareng alamat email.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   cikopi69 cenahna

    Naon waé berita wilujeng sumping, tapi anu di 2014, nalika ngajawab email anjeun moal tiasa ngalampirkeun bahkan PDF atanapi DOC saderhana, kirimkeun güebs ????

    Éta rekening tiasa dibédakeun ku warna atanapi simbol bakal saé pisan.

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Anjeun leres, ngerakeun. Hiji-hijina cara pikeun nyimpen kana iBooks sareng kirimkeunana ka ditu, tapi éta sanés rencana. Atanapi nganggo aplikasi mail pihak katilu.