Fungsi-fungsi anu urang leungit nalika datangna ios 10

ios-10

iOS 10 mangrupikeun salah sahiji sistem operasi Apple anu paling diantisipasi. Alesanna atra, urang nyanghareupan salah sahiji versi anu paling kabuka sareng stabil tina ios saprak kadaluarsana ios 6. Nanging, henteu sadayana hurung dina ios 10, aya ogé bayangan, janten kami hoyong ngabéjaan ayeuna naon anu fungsi anu ngaleungit di ios 10 sareng sayogi di ios 9. Teu pernah hujan resep ka saréréa, janten kamungkinan sababaraha fungsi ieu dicandak tina sistem operasi dugi ka hanjelu anjeun, sabab saha anu terang, meureun anjeun nganggo éta ...

Ieu mangrupikeun sababaraha fitur anu ios ical nalika diupdate kana ios 10.

  • Kamungkinan pikeun mupus sadaya email: Aplikasi ios 10 Mail parantos enteng tapi terhormat dirobih. Di ios 9 kami ngagaduhan tombol anu ngamungkinkeun kami mupus sadaya email sakaligus dina koropak. Nanging, saatos laporan ti sababaraha pangguna ngeunaan teu dihaja mupus email, Apple parantos mutuskeun pikeun ngaleungitkeun fitur ieu (Naha Tim Cook teu kahaja mupus email anu penting?).
  • Tautan jero: Apple ogé parantos milih nganonaktifkeun fungsi anu ngamungkinkeun sababaraha aplikasi ngalebetkeun tautan anu jero kana bagian-bagian khusus na, ogé ngaluncurkeun kagiatan sistem atanapi nambihan jalan pintas kana bagéan aplikasi. Ku cara kieu, urang moal tiasa ngadamel jalan pintas kana setélan, iCloud Drive sareng seueur deui anu sanés.
  • Sejarah lagu: Apple ngingetkeun yén seueur hal anu bakal robih dina aplikasi Musik pikeun ios 10, salah sahiji anu mimitina nyaéta urang moal ningali deui sajarah lagu anu dimaénkeun. Ayeuna urang ngan ukur gaduh daptar antrian play, urang bakal mendakanana di ditu.
  • Geser pikeun muka konci: Salah sahiji fungsi anu pangguna paling sono, di antawisna kuring. Dina sababaraha kali urang kapaksa mencét tombol Utama dugi ka dua kali, teu kakantun repot pikeun anu ngagaduhan alat tanpa TouchID. Nanging urang tiasa ngahanca sistem anu sami, upami urang buka menu Aksesibilitas sareng Start Button Setting urang tiasa ngonpigurasi sahingga TouchID ngadeteksi sidik jari tanpa kedah mencét, kirang masihan batu ...

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

16 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Aaron Abensur cenahna

    "Pencet tombol Imah dua kali" kumaha éta? ... Kuring ngalakukeun dua kali klik sareng teu aya anu kajadian

  2.   Redrun cenahna

    Anjeun ogé henteu tiasa nyimpen gambar dina Safari anu hyperlink ... sahenteuna kuring henteu tiasa ayeuna ...

  3.   Antonio cenahna

    Kuring parantos nyobian nasihat ngeunaan gesek sareng éta henteu tiasa dianggo sareng iPhone 6 Plus.

  4.   Borja cenahna

    Aplikasi Musik henteu nunjukkeun deui lirikna ...

  5.   Cosme cenahna

    Halaman utama desktop jarang nyambung kana anu munggaran; mail hotmail teras-terasan naroskeun ka setélan ...

    1.    Iban Keko cenahna

      Unggal énjing kuring naroskeun kecap akses hotmail kuring

      1.    Miguel Hernandez cenahna

        Éta mangrupikeun bug dina ios 10, kami nyarankeun anjeun milarian tulisan kami "masalah anu paling umum dina ios 10 sareng kumaha cara ngungkulanana." Salam.

        1.    Nestor cenahna

          Halo, persis hal anu sami kajadian ka kuring, unggal dinten sareng langkung ti sakali sapoé, email hotmail kuring naroskeun kecap akses. Abdi henteu mendakan tulisan anu anjeun sebatkeun, ogé kuring henteu mendakan solusi dina wéb. Éta dumasarkeun ka kuring yén kuring tiasa ngonpigurasikeun email ieu salaku POP3 pikeun nyingkahan ieu panginten tapi panginten kuring bakal kaleungitan béwara PUSH tina akun éta sareng kuring henteu ningali éta salaku solusi tapi rada "tambalan". Naha aya solusi pikeun masalah ieu dipikaterang? Salam

  6.   medianeRO cenahna

    Kuring miharep keluhan push-to-unlock henteu lirén dugi Apple mundur ...

  7.   Akr cenahna

    Kuring ogé henteu mendakan yén nyolok kana headphone sacara otomatis muka pilihan musik.
    Naha aya anu terang naha éta tiasa disiapkeun deui?

    1.    Kyro blanck cenahna

      Musik nembongan otomatis ka kuring: 0

  8.   Álvaro cenahna

    Anjeun ngan ukur nyalametkeun kahirupan kuring Miguel ku kontribusi ieu!:
    Menu umum -> Aksesibilitas -> Tombol imah -> Aktipkeun «Tempatkeun ramo pikeun muka» (Buka iPhone nganggo Touch ID tanpa kedah mencét tombol bumi).

    Tanpa ragu éta janten impian kuring ti dinten mimiti kuring ningkatkeun. Nyatana, kuring henteu ngartos kumaha blog khusus naon waé anu nuduhkeun éta. Kanyamanan anu kuring kantoskeun ku ngan saukur nempatkeun ramo dina Touch ID, dina tindakan anu anjeun balikeun sapoé ratusan kali, kuring henteu tiasa ngaapresiasi ogé dugi ka ios 10 nyandak éta jauh ti kuring.

    Untungna sareng berkat tulisan anjeun kuring resep deui.

    Sajuta hatur nuhun !!!

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Hatur nuhun pisan parantos maca kami =)

  9.   Nancy cenahna

    Urang henteu tiasa deui nyandak poto layar nyalira?

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Dina iPhone 7 éta tombol Power + Vol-

  10.   Bego cenahna

    Kuring uninstall hotmail sareng ayeuna kuring teu tiasa masang, abdi parantos nyobian 'sadayana' sareng teu aya jalanna ... Gagasan naon ?? Hatur nuhun!!