SharePlay balik deui ka ios kalayan ngaleupaskeun iOS 15.1 sareng iPadOS 15.1 betas

SharePlay, Apple anyar dina sistem operasi na

Henteu lami saatos ngaluncurkeun vérsi ahir iOS 15 sareng iPadOS 15, salian ti tvOS 15 sareng watchOS 8, perusahaan anu berbasis di Cupertino parantos ngaluncurkeun béta munggaran ios 15 sareng iPadOS 15, béta munggaran anu nandaan balikna fungsi SharePlay saatos ngaleungit dina betas terakhir sateuacan vérsi akhir.

Apple nambihan fitur ieu kalayan ngaleupaskeun ios 15 Béta 2 dina Juni. Nanging, dina bulan Agustus parantos dihapus sareng ngumumkeun yén fungsi anyar ieu, moal sayogi ku medalkeun vérsi akhir ios 15, sapertos fungsi sanés anu parantos ragrag di sapanjang jalan (hal anu biasa di taun-taun ayeuna).

Sakumaha urang tiasa maca dina halaman pamekar Apple:

SharePlay parantos diaktipkeun deui dina iOS 15.1, iPadOS 15.1, sareng tvOS 15.1 betas, sareng Profil Pengembang SharePlay henteu diperyogikeun deui. Pikeun ngembangkeun deui pangrojong SharePlay dina aplikasi macOS anjeun, tingkatkeun kana macOS Monterey beta 7 sareng pasang profil pangwangunan énggal ieu.

Apple ngumumkeun fitur anyar ieu salaku salah sahiji fitur utama ios 15 sareng iPadOS 15 di WWDC 2021 Juni kamari. Fitur ieu ngamungkinkeun pangguna pikeun nonton pilem sareng acara TV singkronisasi ngalangkungan FaceTime, kolaborasi dina daptar lagu Apple Music, bagikeun layar anjeun, sareng seueur deui.

Éta Apple parantos ngalebetkeun fungsi ieu deui sanés hartosna éta bakal dileupaskeun ku apdet ios salajengna, kumargi sigana betas salajengna bakal mupus deui. Urang kedah ngantosan épolusi betas kanggo ningali iraha fungsionalitas énggal ieu bakal dileupaskeun, mugia langkung lami tibatan engké.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.