Cobe The Gallery, kaulinan teka santai ngeunaan batu sareng kelir

cobe-galeri

Kusabab henteu sadaya kaulinan kedah ngagaduhan grafik anu hébat, aya judul sapertos kitu Cobe The Galéri, un kaulinan tatarucingan di mana urang bakal kedah ngajantenkeun sadayana ngarobah warna anu sami. Kalayan Cobe The Gallery kami ngaraos gim anu ngamungkinkeun urang tetep sibuk bari ngahaleurkeun urang kusabab campuran kesederhanaan (sanaos rumit), épék visual sareng soundtrack. Sareng anu paling saé, gim na freemium, anu hartosna yén urang tiasa maén tanpa mayar nanaon kecuali urang hoyong mésér tip pikeun maju.

nu épék visual minimalis ka titik katingal goréng, hal anu ngarobah momen urang mimiti maénkeun. Nalika urang ngageser kana tumpukan warna sareng animasi dimimitian, éta dimana urang ngaraoskeun hal éta, sanaos sigana konyol, éta kedah disebatkeun yén éta mangrupikeun hal anu istimewa. Ogé, kelirna lemes, anu ogé pikaresepeun pikeun ditingali. Saolah-olah rentang warna sareng animasi henteu cekap, Cobe The Gallery ogé ngagaduhan bayangan dinamis anu ngiringan gerakan batu, anu kedah disebatkeun lancar sareng cairan sepanjang waktos.

Sapertos gim teka-teki anu sanés, Cobe The Gallery dimimitian dina tingkatan anu saderhana anu janten tutorial. Dina tingkat kahiji urang ngan ukur kedah ngagéser warna héjo dina warna oranyeu supados urang ngartos perkawis gimna. Engké, malah langkung warna némbongan, nambahan kasusah. Dina total aya 81 tingkat Éta diciptakeun pikeun bersantai, sanaos pamekar ogé ngusulkeun tangtangan anu bakal ngajantenkeun urang mikir ngeunaan kumaha cara ngungkulan tingkatna. Sareng nyaéta dina unggal tingkatan urang bakal ngagaduhan jumlah gerakan anu terbatas; upami urang henteu tiasa ngalangkung level, urang tiasa nganggo tip ku cara ngetok bohlam lampu di luhur. Tina tip ka-4, urang kedah mayar atanapi panaskeun sirah urang kanggo tiasa lulus tingkatna.

Tujuanana Cobe The Gallery, sapertos anu kuring nyarioskeun tadi, nyaéta pikeun kéngingkeun sakabeh permukaan warna anu sami. Ieu dihontal ku cara ngagerakkeun permukaan anu béda sahingga gerakan ranté dimimitian anu bakal ngarobah warna sagala rupa anu aya payunna, salami henteu mendakan potongan anu maksa ngeureunkeun. Dina pidéo samemehna anjeun tiasa ningali kumaha cara maénkeunana tapi, peringatan, langkung saé maénkeunana tibatan nontonna.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.