Galaxy S7 Anyar sareng S7 Tepi, langkung sami

galaksi-s7

Mimiti kuring hoyong ngajelaskeun yén kuring jalma anu resep nyobian smartphone anu sanés, tah Kuring henteu ngawatesan diri kuring kana iPhone salaku hiji-hijina alat. Nalika Samsung ngenalkeun Galaxy S6 sareng S6 Edge, pangguna tiasa ningali kumaha kaayaan urang Korea, tungtungna dina jalur anu leres. Anjeun teu tiasa ngajual ponsel kanggo 700 euro kalayan bérés plastik.

Samsung Galaxy S7 sareng Galaxy S7 Edge anyar, anu parantos didamel ku urang Korea di MWC anu sacara resmi dimimitian énjing di Barcelona, aranjeunna parantos nunjukkeun ka kami alat anu langkung halus tibatan model samemehna, dimana kaméra tukangna nonjol sakedik sakedik, slot mikro-SD parantos ditambihan, éta tahan cai sareng gaduh kaméra énggal.

galaksi-s7-1

Galaxy S7 anyar hadir sareng Android 6.0 Marshmallow, sareng dua prosesor quad-core di 2,15 GHz sareng 1,6 GHz. Kadua modél dikokolakeun ku Eynos 8890 (didamel ku Samsung) kalayan pendingin cair sapertos Lumia 950 sareng 950 XL énggal ti Microsoft. Kaméra tukang nawiskeun kami 12 megapiksel sareng téknologi Dual Pixel. Batréna nyaéta 3.000 mah kalayan ngecas gancang sareng induksi.

Kaméra kalayan téknologi Duel Pixel éta salah sahiji ti saeutik hal anyar yén kami mendakan pembaharuan modél Samsung S6. Urang Korea parantos ngaluarkeun perang pikeun nawiskeun piksel pangluhurna pikeun nawiskeun kualitas anu luar biasa kalayan kirang résolusi. Téknologi Dual Pixel ngamungkinkeun urang nangkep 1,4 um piksel anu nawiskeun kami kacaangan nepi ka 95% langkung luhur. Salaku tambahan, sénsor terintegrasi énggal nawiskeun kami aperture 1,7, janten poto-poto anu urang candak kalayan kirang cahaya bakal nawiskeun hasilna langkung saé.

samsung-galaxy-s7-edge-1

Samsung hoyong fokus dina masihan panggunaan anu nyata kumaha leresna éstétisna dina modél Tepi, tapi éta leres-leres henteu gunana. Urang Korea nawiskeun sareng modél anyar ieu mangrupikeun parangkat lunak khusus supados urang tiasa masihan panggunaan, tapi dugi ka kolega kami ti Actualidad Gadget, tong ngalaksanakeun tinjauan lengkep, kami moal tiasa nawiskeun langkung seueur perkawis éta.

samsung-gear-vr-360

Duanana model bakal pencét pasar dina 11 Maret. Modél S7 bakal sayogi ti 719 euro sedengkeun modél S7 Edge bakal dimimitian dina 819 euro. Pikeun nyobaan memotivasi penjualan modél unggulan anyar ieu, Samsung nyarios yén éta bakal masihan Gear VR ka sadayana anu ngalakukeun reservasi alat ieu sateuacan dijual.

Dina tulisan ieu kuring henteu nyobian ngritik Samsung, tapi kuring nawiskeun sudut pandang kuring ngeunaan hal-hal anyar anu dikenalkeun ku mérek dina pembaruan logis S6. Sanaos leres yén kami mendakan prosesor énggal sareng kaméra énggal, Samsung éta henteu acan nampilkeun fitur-fitur utama sapertos anu dilakukeun ku Apple nalika peluncuran iPhone 6s sareng 3D Touch, salaku conto. Éta ogé leres yén, sawaktu-waktu, Apple parantos ngaluncurkeun modél énggal kalayan saeutik pisan kabaruan dibandingkeun sareng modél samemehna. Jelas yén henteu unggal taun anjeun tiasa ngabarukeun sakumaha anu dipikahoyong ku pangguna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

22 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Diego cenahna

    Kuring satuju sareng anjeun artikel anu pikareueuseun ngan ukur dina naon anu dicarioskeun pikeun nyoba ngajual sareng judul catetan, ambéh aranjeunna nyerat ngeunaan mérek sanésna upami aranjeunna badé ngalakukeun éta salah, bakti diri anjeun pikeun ngobrol ngeunaan Apple sareng éta waé tapi ti saprak éta aya teu aya anu énggal anjeun kedah nyarios persaingan Goréng, naon deui anu anjeun pikahoyong upami henteu énggal parantos diciptakeun, yén telepon sélulér ngiringan ngadamel anjeun sarapan énjing-énjing? Anjeunna muji anjeunna yén anjeunna henteu nempatkeun kakuatan dina layar na, kuring ngabayangkeun koméntarna

    1.    terus terang cenahna

      Pareuman sungut edan anjeun, anjeun henteu terang naon anu anjeun carioskeun ngeunaan Diego

      1.    José cenahna

        Pareuman jalang terus terang

  2.   Cesar Adrian cenahna

    Bener pikeun ngobrolkeun persaingan (upami Samsung henteu ngaluarkeun Apple tina sungutna, naha anu teu resep ka Apple nyarios ngeunaan aranjeunna?) Nya, éta pasti pertama kalina kuring ningali dina ponsel Samsung éta nampilkeun langkung sami (hei, sakumaha Abdi émut sabaraha kali Apple humandeuar yén éta sami-sami sareng sami. Teu lami anu ngadongéng murag ...) éta kedah nyarios sareng ngakuan yén tim anu saé sapertos s6 peryogi pisan pikeun ningkatkeun di imahna nyalira, pastina éta parantos, dina pamanggih kuring ieu "s7" teu langkung ti édisi "ningkat" tina s6 tanpa aya anu leres-leres pikaresepeun. Aranjeunna henteu hoyong résiko sareng kuring pikir maranéhna bakal langkung antosan ningali naon anu tiasa aranjeunna kaluar tina iPhone 7 pikeun masihan ideu nyalira. Kaleresan kuring masih resep pisan sareng umur 6-an sareng ngantosan 7 anu kuring yakin bakal ngulang dina mecah catetan penjualan.

    1.    Anonim cenahna

      Tina sababaraha koméntar anu aya gunana di dieu, kuring satuju, tingali kumaha anu nyarios yén langkung seueur megapiksel langkung saé ayeuna jempé, sabab éta dilakukeun ku Samsung sareng 300 langkung perusahaan, ayeuna aranjeunna ngirangan megapiksel sareng henteu ngintip ... Sareng sadayana yén aranjeunna ngritik Apple Jelas aya wates, 5 mpx henteu sami sareng 12mpx, tapi sanés fitur utama kaméra, jauh ti éta.
      Aya hal-hal anu s6 ngan saukur badé dijual, percanten dirina sorangan inovatif atanapi répolusionér tapi henteu nyumbangkeun naon-naon anu inovatif, aranjeunna ngan saukur nempatkeunana pikeun ngajantenkeun daptar hal-hal énggal langkung panjang sahingga ngajual langkung seueur, anu Apple henteu ngalakukeun, ngawartosan. abdi anu peryogi kabutuhan pendinginan Punten, yén upami éta ngagaduhan jasa pikeun nempatkeun sistem hi, tapi upami Apple henteu ngalaksanakeunana atanapi anu sanés, éta henteu hartosna éta inovatif, tapi kusabab éta henteu nyayogikeun fungsionalitas atanapi manpaatna, éta ngan saukur henteu diperyogikeun, mobile sanés kaulinan PC atanapi naon waé, sareng kalayan épéktasi anu kahontal ku prosesor anu pangénggalna, unggal-unggal kirang haneut, ieu mangrupikeun hal anu parantos kuring béjakeun yén aranjeunna bakal ngaleungitkeun sababaraha taun kusabab pendinginan cair leres-leres teu nanaon.
      Ngecas nirkabel henteu masihan seueur urang ogé lamun urang kedah tetep ngantepkeun ponsel dina tempat anu tetep kanggo ngeusi batre, ieu Samsung, Apple ngagaduhan pamikiran anu bénten sareng unggal dinten kuring resep, masih kénéh mikir yén iPhone 7 bakal janten rékaman putus, sareng éta bakal janten ponsel pangsaéna dina sataun éta. Taun payun urang bakal ningali desain anyar galaksi anu disalin tina iphone.

      1.    Cesar Adrian cenahna

        Ieu anu dipikacinta, percanten ka kuring, kuring salah sahiji jalma anu teras-terasan nampi barang anu di kaluarkeun ku Samsung sareng nyigeungkeun iPhone kuring dimana-mana (nge-charge gancang, Edge ganda dina layar ... Mm the Double Edge sareng .. Ah ujung ganda ogé , haha ​​kuring pikir éta hiji-hijina hal anu kuring resep, anu sanésna parantos disalin sinis tina sadaya mérek) pastina ngecas nirkabel sigana kuring bakal teras-terasan sareng bakal tetep teu mayar kanggo nyambungkeunana kecuali muatan éta henteu di pasang di sababaraha tempat . Masalah kaméra, enya, ayeuna naha aranjeunna bakal satuju sareng Apple? Jelas henteu, sadayana anu keuna kana megapiksel pamustunganana bakal ngartos yén angka ieu henteu janten masalah di dieu (saha anu katipu?), Saur kuring di dieu hiji-hijina hal anu ngajantenkeun kuring henteu tenang ngeunaan Apple nyaéta aranjeunna henteu leres-leres ngamutahirkeun tampilan, retina éta Dina pamanggih kuring éta peryogi dorongan 4K sabab teu mungkin kakuatan 4K kedah divisualisasikeun di bumi kuring sareng layar nalika tiasa langkung saé pikeun ngabayangkeunana sacara leres tina rékaman. Sadayana iPhone éta masih unggul.

  3.   vaderiq cenahna

    Kuring masih mikir anu sami, Samsung henteu hoyong résiko sareng polah isin pisan, éta tiasa dilakukeun langkung saé. Pokokna, kuring ti Range Catetan, kuring bakal ngarep yén Catetan 5 nganteurkeun kami.

  4.   hgg cenahna

    IPhone ayeuna? Atanapi pembaruan Android? Abdi bingung

  5.   Alejandro cenahna

    Nalika aranjeunna nyarios di dieu: "Kanggo raos, warna."

    Kuring satuju tapi, ku alatan éta, pikeun ngahaturkeun tulisan lengkep ka terminal pesaing, sigana kuring henteu masihan

    Upami Samsung henteu ngaluarkeun Apple tina sungutna, éta bakal pikeun hiji hal (dengki sareng obsesi dina waktos anu sami). Bahwa aranjeunna sareng seueur pangguna na tonggo trolling ku cara kieu sanés hartosna urang ogé ngalakukeun éta kanggo bales.
    Abdi henteu bodo murag handap sapertos aranjeunna, saderhana.

    1.    Anonim cenahna

      Tulisan, tweet, hal anu sami nyaéta, berita ieu pantes aya rohangan di dieu kusabab naon anu dicarioskeun dina blog anu kuring teraskeun sateuacanna, saur kuring henteu trolling, tapi langkung saé diwartosan ngeunaan persaingan, sareng nganalisis gerakanna

    2.    Cesar Adrian cenahna

      Saur koméntar anjeun lepat, saur kuring henteu salah saurang ogé anu trolling anjeunna. Kuring henteu terang naha anjeun terang naon hartosna "trolling", di dieu tina tulisan Per se kana koméntar kuring ngan ukur ningali pendapat, bénten pisan sareng troll, anu teu aya sanes ngan ukur nyindiran. Turun? Kami pengikut satia ti Apple, tapi kuring ogé ngahargaan urang Korea, teu aya anu rendah. Bener sobat anjeun boga anggapan salah kana sagala hal. Salam sareng baca deui ti a dugi ka z sadaya koméntar

  6.   Danijaus cenahna

    Naon anu henteu teuleum? Anjeun teu terang naon ip68 anu goréng apel fanboy

    1.    pacoflo cenahna

      Ignacio Sala parantos nyusut ka ditu,
      Perlindungan ip68 henteu ngan ukur ngamungkinkeun impersion pinuh ka jero anu tangtu tapi tiasa langkung ti satengah jam di handap.
      Ayeuna mangrupikeun panyalindungan pangluhurna dina pasaran.
      Sakedik kakerasan mangga.

  7.   A2D2 cenahna

    Saha waé anu mikirkeun terminal pesaing saé pisan !!!, Sigana mah aranjeunna gaduh saham di Apple, pikeun kuring saé aranjeunna ngalakukeun analisa jenis ieu kuring salawasna mihak ka perusahaan nempatkeun aki-aki pikeun kéngingkeun alat-alat anu langkung saé, tungtungna yén anu kaluar anu unggul nyaéta konsumén, anu diperyogikeun nyaéta nurunkeun harga na kusabab ayeuna sipatna ngalarang sareng kaleuleuwihi.

  8.   Juno7633 cenahna

    Tangtosna éta beuleum.
    Desain mikro SD, logam sareng gelas, tahan cai, ningkat kaméra anu pangsaéna taun 2015, kinerja, 1000 milliamp langkung, bingkai sisi dikirangan sapalih masih cai sareng langkung ergonomis kusabab kaca melengkung di tukangeun, naon deui anu anjeun pikahoyong? Éta telepon anu sampurna anjeun tiasa nyandak kana mana waé anu anjeun pikahoyong sareng batréna bakal langkung lami deui tina nolak cai.

    1.    pacoflo cenahna

      Sabaraha kali anjeun ngulang hal résistansi cai? Henteu ngan éta, tiasa nyerelep sareng sertifikasi éta.

      1.    Juno7633 cenahna

        Kuring ngulang deui sabab éta mangrupikeun hiji-hijina mérek anu henteu ngorbankeun desain atanapi pigura pikeun nempatkeun IP68

  9.   Antonio cenahna

    Ignacio Sala ...
    langkung sami?
    Nya, tingali iPhone sakilo ampir model anu sami sareng spésifikasi anu sami, ngan ukur parobahan anu paling drastis nyaéta inci layar sareng jalma-jalma anu humandeuar mangtaun-taun ... tapi fanboy tiasa langkung seueur!
    Anjeun ogé tiasa nyarios anu sami perkawis HTC Sony jsb ... tapi henteu ngan ukur Samsung ... tangtosna, tangtosna ajajjaajjaja
    nalika anjeun ngritik pikeun naon waé ... tingali éta!

  10.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Mimiti sadayana ... GO KURANG HORMAT pikeun halaman, éditor sareng pangguna ...

    Hal anu kadua ... Kuring kedah ngaku yén Samsung ngalakukeun padamelan anu saé tapi pendinginan cair ... Naha perlu? Kuring kantos sareng Apple tapi kuring henteu terang ... éta salawasna sami pikeun kuring. ..

    Aya anu nyebatkeun yén iPhone peryogi 4K tapi anjeun terang naon anu disedot ku ALLAH, anu sapertos Porche Panamera di Madrid jam 19:00 wengi. Mangrupikeun liang hideung ... éta sababna Samsung nempatkeun langkung seueur batré, langkung ram, langkung seueur prosesor pikeun mindahkeun sadaya warna anu jelas ... iPhone anu nganggo rétina pas pisan ... Abdi hoyong telepon sélulér 4K tahan 6 jam ... Kanggo éta kuring gaduh TV Samsung 4K sareng kuring ningali éta di dinya .... kaméra kuring ningali éta ogé ti Samsung s7 aranjeunna tungtungna parantos mikawanoh na !!

    Jujur, s7 estetika éstétis ... berita na nyeri dibandingkeun sareng s6 ....

    Pikeun ngaraosan warna na ... tapi kuring bakal neraskeun iPhone 6 dugi ka ngaleupaskeun 7

    Yen upami HENTEU HORMAT ANU TEU NGASILKEUN KANA !!

    1.    Juno7633 cenahna

      Anjeun teu kedah 4k tapi upami 1080 atanapi 2k, iPhone kalayan résolusi na henteu langkung lami tibatan anu sanés dina kisaran anu sami, Samsung parantos terang kumaha ngagunakeun layar kalayan dua kali résolusi iPhone sareng batréna sami waé atanapi langkung panjang. Henteu kakantun, Galaxy gaduh langkung seueur fitur sareng nawiskeun langkung seueur dina iPhone.

      1.    Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

        Kuring gaduh seueur réréncangan anu gaduh Samsung galaxy s6 sareng ujung s6 sareng aranjeunna nyarios yén batréna paling lami 12 jam dina panggunaan normal, kalayan iPhone kuring kuring sampurna ngahontal 10-12 jam panggunaan ...

        Sareng awas yén réréncangan kuring pameget Samsung sareng terang yén urang kedah nempatkeun telepon seluler 2K atanapi 4K sabab anjeun henteu tiasa ningali ku mata taranjang ... ngan ukur sakedik kacaangan sareng warna ... tapi sakumaha anu kuring carioskeun, éta pikeun tivi ...

        Anu ngareuwaskeun kuring nyaéta iPhone 6s kalayan kirang batréna sami sareng iPhone 6 di ditu, abdi henteu terang naha éta bakal tapi Apple parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé ...

        Unggal ngaraosan kelirna tapi teu kedah nempatkeun hiji-hijina hal anu modél ... BUAAAH Abdi gaduh telepon sélulér 4K ... .. Sareng?

        Kanyataan yén éta ngagaduhan langkung seueur pilihan leres tapi kusabab sistem operasi sanés kusabab handphone (layar melengkung di sisina hayu urang jujur, éta cool tapi éta omong kosong ... warnana pikaresepeun nalika aranjeunna nelepon anjeun ... tapi naha éta ngagaduhan kagunaan sanés? Sapertos 3D Touch, naha aya gunana? ... héjo pisan ... tapi hé.

        Layar ageung ... Kuring henteu terang pikeun kuring éta luar biasa pikeun nanganan iPhone 6 Plus ... bayangkeun 6 ″….

        Hormat anu kuring ucapkeun pikeun hinaan sanés produkna ... hahahahaha.

        Tapi hayu atuh kuring sadar yén aranjeunna parantos ngadamel Mobile anu saé ... hal anu saé kuring nyaéta kuring nampi dua platform (kuring duanana ios, android, windowsphone sareng ubuntuphone), ogé komputer, Linux (ubuntu, hat beureum, symbian), OS X, Windows!

        Sareng kuring parantos ngaapresiasi duanana kaunggulan sareng karugian, tapi pikeun kuring ios sareng OS X anu pangsaéna tiasa dianggo, Windows pikeun muter sareng Linux pikeun ngembangkeun sareng sérver.

        Janten salam sareng rangkulan!

  11.   Antonio cenahna

    Rafael…. IPhone nempatkeun résolusi 4K sareng anjeun tiasa ngagaleuh batré éksternal sabab ponselna henteu lami 4 jam!
    Éta parantos nganggo résolusi anu dipibanda sareng tingali sabaraha lami batréna awét!
    maka hal anu sanés, jalma-jalma henteu hoyong naon-naon anu dimiliki Sony Htc atanapi Samsung, pikeun nyarios sababaraha ,,,, tapi nalika Apple kalebet aranjeunna, anjeun teras-terasan malah ngabual-burung sapertos budak anu bapakna mésér seueur hadiah kanggo anjeunna ….
    sadayana dewa ngritik ukuran layar rébuan terminal ... sareng iraha apel ngagedéan layar sareng ukuran na sareng létahna dina burit? buahhh !!
    Aranjeunna sanés masalah hormat, langkung kuring bakal étika ....