Kumaha nyandak poto dina format RAW sareng iPhone atanapi iPad dina ios 10

iPhone7

Modél iPhone anyar, khususna modél Plus, parantos masihan kami cara anyar pikeun néwak momen anu dipikaresep kami, berkat pilihan anu ditawarkeun ku dua kaméra alat éta: sudut lega sareng tipi. Tapi anjeun henteu kedah gaduh iPhone pangénggalna kanggo tiasa ngamangpaatkeun kualitas anu ditawarkeun ku kaméra modél iPhone kami, tapi hatur nuhun kana aplikasi ti pihak katilu kami gaduh kamungkinan hébat.

Dina cara anu asli, henteu sapertos pabrik anu sanés, ios 10 tetep henteu ngijinkeun kami nyimpen poto dina format RAW, atah, nyaéta, tanpa komprési atanapi jinis pangobatan naon waé anu tiasa dilakukeun ku alat urang saatos gambarna direbut. Pikeun tiasa nyandak gambar sareng alat kami, urang kedah nganggo pihak katilu, upami urang hoyong ngarobihna tina alat kami.

Tapi upami urang hoyong kéngingkeun hasil anu saé, pilihan anu pangsaéna nyaéta néwak poto éta sareng alat kami, langkung saé nganggo kaméra refleks sareng engké ngolahna dina komputer urang. Tapi upami niat kami pikeun ngalaksanakeun sadaya prosés ngalangkungan iPhone atanapi iPad kami, maka kami bakal nunjukkeun anjeun sababaraha aplikasi pangsaéna anu ngamungkinkeun urang nangkep momen karesep urang dina format RAW.

ProCam 8 (AppStore Link)
ProCam 810,99 €
Manual - RAW Camera (AppStore Link)
Manual - Kaméra RAW4,49 €
ProShot (Tautan AppStore)
ProShot6,99 €

Dina App urang tiasa mendakan aplikasi sanés anu ngamungkinkeun urang néwak dina format RAW, tapi kalebet salaku pilihan, sanés salaku fungsi anu sayogi anu tiasa masihan kami sababaraha masalah sanés nalika ngolah gambarna engké.

Edit gambar dina format RAW dina iPhone kami

Kemungkinan gambar RAW nawiskeun ka urang moal aya tungtungna upami urang ngagaleuhna ku sababaraha pilihan anu ditawarkeun ku format PNG atanapi JPG ka urang. Gambar dina format ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngahemat poto sapertos, nyarioskeun nilai-nilai anu dianggo ku kaméra pikeun néwak, nilai-nilai anu urang tiasa ngarobih pikeun nyaluyukeun gambar kana kabutuhan urang atanapi kanyataanna, éta sadayana gumantung. Jenis format ieu ngamungkinkeun urang ngarobih warna, suhu (cocog pikeun nalika néwak ku lampu buatan), paparan, kontrasna, cahaya, jenuh, kasaimbangan bodas.

Pikeun tiasa ngarobih nilai-nilai ieu, henteu sadayana, ngalangkungan alat kami hiji-hijina aplikasi anu parantos leres-leres ngabuktoskeun hargana nyaéta Lightroom ti Adobe, salah sahiji aplikasi anu paling sering dianggo dina versi desktop na ku fotografer. Sacara logika, sapertos anu kuring sebutkan di luhur, upami urang hoyong kéngingkeun hasil pangsaéna langkung saé nganggo komputer tibatan iPhone atanapi iPad.

Adobe Lightroom - Edit Poto (AppStore Link)
Adobe Lightroom - Edit Potobebas

Aplikasi sanés anu tiasa urang anggo kanggo ngarobih poto kami dina iPhone nyaéta Photoraw, aplikasi anu ditujukeun pikeun ahli fotografi, sabab éta cocog sareng sadayana format RAW tina kaméra paling propésional dina pasaran, kaasup modél Canon sareng Nikon pangénggalna.

PhotoRaw (AppStore Link)
PhotoRaw10,99 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mr_edd hernandez cenahna

    Kuring ngartos yén aplikasi VSCO CAM ogé ngédit sareng nampi format atah naha leres ieu henteu leres?

  2.   Miygi cenahna

    Naon anu éra, Investasi ZERO ti Apple sabab ngajual téknologi mutlak dina terminal sanés kanggo neraskeun ngabélaan urang. Kuring parantos sareng terminal Apple salami 5 taun, kuring henteu nyarios nyarios tapi éta parantos saé. Henteu aya layar kuno oled sareng kaméra anu sami sareng 6an