Gambar munggaran ngeunaan desain iPhone 14 salajengna disaring

iPhone 14 Kasus jeung Desain

Gosip mimiti kéngingkeun kakuatan sareng ngabahekeun jaringan sosial dina dinten-dinten ayeuna. Di hiji sisi, urang boga sistem operasi anyar Apple anu bakal ningali lampu di WWDC22. Di sisi anu sanés, sésa produk énggal anu bakal diluncurkeun sapanjang taun. geus diterbitkeun kiwari gambar munggaran ngeunaan naon anu tiasa janten desain ahir iPhone 14 di tukangeunana. Gambar-gambar ieu nuturkeun saatos rumor anu diterbitkeun dugi ka ayeuna dimana Apple parantos mutuskeun pikeun ngantunkeun modél mini sareng museurkeun usahana. jieun kaméra spektakuler pikeun jajaran iPhone 14 anyar anjeun.

Apple iPhone 14

Apple bakal ngantunkeun modél mini

Sapanjang minggu ieu kami parantos nyebarkeun rumor sareng warta ngeunaan masa depan iPhone 14. Kamungkinan produk ieu dina sadaya varianna bakal terang terang. hiji kajadian dina bulan Séptémber Sagampil Apple geus accustoming kami mangtaun-taun. The iPhone 14 tiasa janten titik balik dina seueur aspek.

Sababaraha jam ka tukang ieu diterbitkeun dina Weibo, jaringan sosial Cina, hiji gambar némbongkeun naon sigana sababaraha kapang pikeun kasus Apple iPhone 14 salajengna. Jenis kapang ieu dianggo ku perusahaan pihak katilu pikeun nguji panutup anu bakal diluncurkeun nalika terminal sacara resmi umum.

Gambar ieu negeskeun sababaraha aspék anu parantos diomongkeun pikeun sababaraha waktos. kahiji, Apple bakal ngantunkeun iPhone 14 mini ngan nyésakeun modél standar sareng modél 'Max' sareng versi Pro masing-masing:

  • iPhone 14
  • iPhone 14 Pro
  • iPhone 14 Max
  • iPhone 14 Pro Max

Sababaraha kaméra pikasieuneun tiasa nyandak desain anyar iPhone 14

Bari versi standar bakal boga layar 6,1 inci, versi Max bakal naek nepi ka 6,7 inci sakumaha dina kasus iPhone 13. Bréh, redesign kompléks kaméra pungkur naon anu digosipkeun:

Tulisan anu aya hubunganana:
Kaméra iPhone 14 Pro bakal langkung kandel nalika ngalaksanakeun 48 megapiksel

nu iPhone 14 jeung 14 Max bakal gaduh komplek dua kamar berorientasi dina diagnoal sakumaha dina iPhone 13. Sedengkeun versi Pro bakal kaasup kaméra katilu nyieun segitiga kaméra dipikawanoh ku sadayana. Sanajan kitu, ieu téh mana warta kaasup. Kompléks kaméra pungkur bakal ningkat duanana dina ketebalan protrusion kaméra. Kitu ogé kualitas sensor maranéhanana sarta ukuran maranéhanana nempatan di tukang (sabudeureun 5% leuwih).

Kalayan ieu, éta bakal mungkin gaduh a Kaméra 48 megapiksel sareng ngarékam 4K dina modél Pro. Dina kasus iPhone 13, kaméra éta ngan ukur 12 megapiksel, janten parobihan bakal katingali ku pangguna anu mésér modél Pro. Émut ogé yén modél Pro pamit ka kiyeu hareup méré jalan ka desain ngawangun 'pil' kalawan liang tambahan, ninggalkeun kiyeu pikeun modél baku sarta modél Max (model 'Non Pro').


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.