Gambar mimiti Apple Watch Series 7, éta tiasa nguciwakeun anjeun

El Apple Watch Series 7 Éta panginten anu nguciwakeun pisan tina Keynote pamungkas ti perusahaan Cupertino, sareng éta yén aranjeunna ngagumbirakeun kami sareng desain ulang anu paling penting dina sababaraha taun ka pengker sareng tungtungna kami ningali sacara praktis sami sareng biasana ku topi anyar.

Ieu mangrupikeun gambar nyata mimitina tina Apple Watch Series 7 sareng panginten kabaruan na bahkan langkung nguciwakeun ti nalika presentasi. Kami nunjukkeun gambar-gambar saring ieu anu nunjukkeun kami layar anyar "inovatif" tina Apple Watch Series 7 anu diumumkeun Apple salaku inovasi utama sareng sigana bakal nyéépkeun mayoritas masarakat sacara teu peduli.

Gambar anu bocor ieu Apple Watch Series 7 parantos dibagi dina grup Facebook anu didaptarkeun pikeun penggemar sareng pangguna alat perusahaan Cupertino, tapi, kami henteu tiasa ngaitkeun kana sumber aslina sabab Facebook, kami ngabayangkeun yén dina pamundut Apple, langsung ngaleungitkeun poto sareng grup éta di mana anjeunna dipanggihan ku sababaraha forum Amérika Kalér.

Ayeuna Apple ngan ukur ngabagi eusi promosi ngeunaan Apple Watch Series 7 anu urang tingali "renders" anu kawéntar, gambar anu didamel ku komputer sareng anu henteu kedah saluyu sareng alat akhir.

Dina tiori, Apple Watch Series 7 kedah nawiskeun layar anu ampir dugi kana bingkai, kalayan ujung-ujungna narilep anu sabalikna lengkep tina "analis" Apple sareng "leaker" anu diiklankeun. Nanging, Apple Watch Series 7 énggal ieu nunjukkeun kurva sakedik di sisina, rada langkung accentuated tibatan model samemehna, tapi teu aya panurunan pigura anu kedah diperhatoskeun. Desainna tiasa ngarugikeun panggunaan sapopoé, sapertos urang anu parantos ngaanalisis alat sélulér kalayan layar anu melengkung terang ogé, kusabab réfléksi sareng penyimpangan chromatic anu kajantenan dina kasus ieu. Apple Watch Series 7 ieu katingalina sakedik atanapi henteu sapertos Apple promosi urang. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ricardo cenahna

    Tulisan anu hébat enya pak. Jurnalistik anu saé.

  2.   Pedro cenahna

    Tangtosna poto-poto éta dilakukeun dina rasa anu goréng. Irung awon, bahkan sigana gelas layar na didamel tina plastik. Sugan henteu dina sadaya aplikasi gambar na dugi ka ujung layar sareng ayeuna-ayeuna ngan ukur di sababaraha daérah sareng anu sanésna, kuring henteu terang.