Gambar sanésna pikeun anu tiasa pikeun AirPods 3 salajengna

Kami ngan ukur sababaraha dinten ti Apple perkirakan ngumumkeun acara salajengna na, anu dikabarkan bakal dilaksanakeun dina 23 Maret, sareng di mana urang tiasa ningali AirPods salajengna, anu parantos disaring deui kana gambar.

AirPods badé diénggalan, sareng numutkeun sadaya rumor sigana moal janten pembaruan internal saderhana, tapi ogé bakal aya parobihan desain anu bakal ngajantenkeun aranjeunna pisan sareng AirPods Pro. Bisi ngecas langkung lami sareng desain ampir sami sareng AirPods Pro anu parantos diulang deui-deui dina gambar anu diduga kabocoran. Nyatana, urang tiasa nyarios yén AirPods 3 ieu bakal janten AirPods Pro tapi tanpa colokan silikon anu ngabantosan pikeun ngégél earpiece dina kanal ceuli urang.

Justru dina titik ieu, colokan silikon, dimana rumor dibantah sareng dimana pangguna henteu satuju. Di hiji sisi aya bocor anu mastikeun yén anjeun bakal ngagaduhan sénsor silikon, sedengkeun sababaraha gambar, kalebet gambar anu kami pasang dina tulisan ieu dinten ieu, némbongan tanpa topi atanapi rohangan pikeun aranjeunna. Di sisi anu sanésna, pangguna henteu satuju kana naha aranjeunna resep kanyataan yén éta "head-ear" headphone atanapi henteu. Seueur anu satia kana jinis headphone pikeun segel anu ngahontal pembatalan noise pasip, anu sanés ngaraos henteu raoseun. Sakumaha urang nyarios, upami gambar anu urang tingali ayeuna leres, moal aya colokan, anu nimbulkeun mamang ngeunaan kumaha stabilna dina ceuli urang.

Kami henteu terang berita naon anu bakal dibawa headphone dina hal fitur, sanaos sacara praktis pasti yén aranjeunna moal ngagaduhan pembatalan noise aktif, hal anu bakal ditangtayungan pikeun AirPods Pro. Otonomi teu dikenal, saolah-olah muatan nirkabel bakal opsional atanapi dibereskeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.