QuickDo, sadaya-kanggo-hiji pikeun gerakan multitasking sareng multitouch (Cydia)

QuickDo-Cydia

Ngantosan Auxo diperbarui janten saluyu sareng iOS 8, kami mendakan QuickDo, tweak anu saé ti Cydia anu ngahijikeun manajemén multitasking mirip pisan sareng gerakan Multitouch Auxo sareng Activator pikeun ngajalankeun pilihan anu béda. Aplikasi ieu anu pastina henteu nampi sadaya perhatian anu pantes, nyaéta henteu diragukeun hiji sadaya-dina-hiji anu tiasa narik pisan pikeun anu milari cara anu béda pikeun nganggo multitasking tanpa kedah nganggo tombol start sareng kamungkinan ngaleungitkeun aplikasi di tukang gancang. Kami nunjukkeun kumaha jalanna dina videoreview anu ogé tutorial leutik pikeun diajar kumaha ngonpigurasikeunana.

Dina QuickDo kami tiasa ngabedakeun dua bagian pikeun langkung ngartos kumaha tweak na tiasa dianggo, sanaos jelas-jelas aya hubunganana saling. Di hiji sisi manajemén seueur tugas, sareng di sisi anu sanés konfigurasi tina gerakan pikeun ngalakukeun fungsi. Upami urang perhatoskeun heula dina multitasking urang teras tiasa ngabedakeun sababaraha unsur:

  • Gerakan Multitasking: tindakan pikeun ngakses multitasking.
  • Jandéla Multitasking - Cara Anyar pikeun Ngabentuk Multitasking sareng Pusat Kontrol Babarengan

Gancang-Setélan

Dina Gerakan Multitasking urang tiasa ngatur kumaha nutup aplikasi, ku ngan saukur ngagésér ti handap ka luhur, sareng urang ogé tiasa nangtoskeun bagian mana anu aya di handapeun layar anu ngalakukeun tindakan ieu: lengkep atanapi ngan ukur hiji-hiji bagéan éta anu tiasa ngagabung sareng gerakan anu sanés. Urang ogé tiasa ngonpigurasikeun sapuan pikeun ngarobih aplikasi gancang, ti gigir layar ka hiji sisi, netepkeun sabaraha jari anu diperyogikeun sareng daérah anu aktip. Sikep ieu ngamungkinkeun urang pikeun indit ka aplikasi anu sateuacanna atanapi salajengna kalayan gerakan gancang ieu «ngarobah halaman». Akhirna urang ngagaduhan «Quick Switcher», cara pikeun ngarobih aplikasi kalayan gancang nganggo multitasking klasik ios, sareng éta tiasa diaktipkeun nganggo gerakan dina sudut handap layar. Dina video éta kuring nunjukkeun kumaha masing-masing bagian ieu jalan.

QuickDo-Setélan-2

Dina Multitasking Window anu tiasa urang atur nyaéta cara anyar pikeun ngahubungkeun multitasking sareng pusat kontrol, mirip pisan sareng kumaha Auxo ngalakukeunana, tapi ku ikon aksés gancang anu tiasa dikonfigurasi. Anjeun tiasa ngahartikeun tombol pikeun ngahurungkeun atanapi mareuman fungsi iPhone (WiFi, Bluetooth, sareng sajabana). Sikep pikeun nyabut "Jandéla Multitasking" ieu tiasa dihartikeun dina bagian anu urang bahas di handap.

QuickDo kalebet bagian anu urang tiasa nganggap sami sareng Activator. Anjeun tiasa ngonpigurasikeun sapuan pikeun ngalaksanakeun fungsi, sareng kamungkinan henteu aya tungtungna. Ketok Ganda dina Touch ID pikeun nutup aplikasi, atanapi pikeun ngaluncurkeun multitasking, atanapi pikeun ngaluncurkeun aplikasi. Saperti dina aktip, anjeun tiasa nangtoskeun dimana ngalakukeun tindakan (Springboard, dina aplikasi, dina layar konci, dimana waé), sikep naon anu anjeun badé dianggo sareng naon anu anjeun pikahoyong. Pantes masihan sababaraha kali kana pilihan ieu kusabab kamungkinan seueur sareng pastina langkung ti hiji anu pikaresepeun pikeun anjeun.

Akhirna QuickDo ogé ngamungkinkeun anjeun ngonpigurasikeun Touch ID sahingga ngan saukur ku némpél éta terminal hudang tina bobo, atanapi ngadamel jalan pintas dina layar konci pikeun aksés gancang kana aplikasi karesep anjeun. Aplikasi anu leres-leres nawiskeun seueur, sareng éta dibanderol $ 5,99 tapi éta anjeun tiasa nyobian salami tilu dinten mésér éta ngan upami anjeun leres-leres resep. Pikeun masang éta anjeun kedah nambihan répo resmi aplikasi: http://cydia.clezz.com


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Javier cenahna

    Bravo…. !!!
    Hatur nuhun pisan Luis 😉
    Kuring parantos ngaharepkeun hal sapertos kieu ngeunaan tweak ieu, anu sanaos henteu seueur anu dipikanyaho gunana pisan.
    Nuhun kana padamelan parantos 😉

  2.   Alexandre cenahna

    Hatur nuhun pisan pikeun nyangking kami sareng nganalisis tweak ieu. Éta hébat! Kuring gaduh patarosan naha waé, naha aya anu ngan ukur ngagaduhan kamampuan pikeun nutup aplikasi ku cara ngagésér sapertos kieu, Auxo atanapi Zephyr? Nyaéta, langkung seueur tina gaya zephyr anu ngan ukur ngalakukeun éta ... tanpa tambahan sanés. Nyarios di ios 8.

    Hatur nuhun pisan. Sing salamet.

    1.    Lucas cenahna

      Slide2Kill8 Pro

  3.   Javier cenahna

    Anjeun tiasa ngatur pilihan éta sareng Activator, sareng éta ngan ukur ngalakukeun éta. 😉

  4.   Philip cenahna

    Pikeun Alexandre, Quickdo ogé ngagaduhan fungsi éta

  5.   Alexandre cenahna

    Javier, enya tapi éta henteu persis sareng ogé seueur kasalahan sareng sauyunan dina aplikasi anu sanés. Éta henteu saharita, bahkan henteu caket, sapertos Auxo, Zephyr atanapi anu sami ieu. Philip, kuring nempatkeunana ogé, tapi kuring hoyong tweak anu ngan ukur bakal ngalakukeun éta (sareng henteu sakumaha mahal) upami tiasa. Hal anu saé nyaéta Auxo parantos kaluar minggu payun !!
    Hatur nuhun ka duanana!

  6.   Philip cenahna

    Quickdo ngalakukeun éta sadayana sareng seueur deui, fungsina sami sareng Zephyr. Kuring parantos nganggona saprak iOS4, kuring nyarankeun éta. Leres, éta mahal, tapi ningali dina sisi anu caang, éta ngadukung 5 alat, upami kuring émut leres. Upami anjeun hoyong anu langkung éstétis, maka Auxo. Ieu henteu sakumaha mahal? Éta ogé nyéépkeun langkung seueur sumber daya.

  7.   Philip cenahna

    Pikeun Alexander. Quickdo ngalakukeun éta sadayana sareng seueur deui, fungsina sami sareng Zephyr. Kuring parantos nganggona saprak iOS4, kuring nyarankeun éta. Leres, éta mahal, tapi ningali dina sisi anu caang, éta ngadukung 5 alat, upami kuring émut leres. Upami anjeun hoyong anu langkung éstétis, maka Auxo. Ieu henteu sakumaha mahal? Éta ogé nyéépkeun langkung seueur sumber daya.

  8.   Landa cenahna

    Luis nembé waé masang tweak ieu sareng milarian jaring kuring sadar yén sababaraha urang terang ngeunaan éta, éta saé pisan; Abdi nganggo dina ios 4, tapi ayeuna parobihanana fenomenal. Salawasna jadi waktuna. Ku jalan kitu, jalma anu hoyong nyobian anu sami sareng langkung saé pikeun Zephyr, cobian TAGE pikeun ios 7 sareng 8. SALAM

  9.   Alexander cenahna

    Upami kuring parantos gancang dina iPhone 4 s kuring tapi kuring parantos lami pisan, naha kuring kedah ngawartosan atanapi kuring sieun mésér lincemcia?