GarageBand kanggo ios sareng iPadOS nambihan dua sési énggal ti Dua Lipa sareng Lady Gaga

Garageband

Tiasa waé éta pangguna anu nganggo aplikasi éta GarageBand pikeun ios atanapi pikeun iPadOS Kuring parantos aya dina kasus pikeun nambihan dua sési énggal anu kalebet pitunjuk video undak-usuk sareng didasarkeun kana lagu-lagu hit ku seniman anu meunang Grammy Award Dua Lipa sareng Lady Gaga.

Pangguna ieu ogé tiasa nyiptakeun lagu kalayan tujuh rangkep énggal dilarapkeun dina aplikasi. Ieu nambihan ketukan, puteran sareng instrumen anu anyar supados pangguna gaduh langkung seueur pilihan dina kreasi na parantos Dimekarkeun sacara éksklusif pikeun GarageBand ku sababaraha produser pangsaéna di dunya, sapertos Boys Noize, Mark Lettieri, Oak Felder, Soulection, Take A Daytrip, Tom Misch sareng TRAKGIRL.

Tapi upami sadayana ieu sigana henteu saé pikeun anjeun, aplikasi ogé kalebet paket produksi énggal dumasar kana "The Art of Sound with Mark Ronson" anu pangguna tiasa ékspérimén sareng sora anu diideuan ku eusi Apple Originals ieu.

Bob borchers, Wakil presiden Apple Worldwide Product Marketing ngajelaskeun dina siaran pers:

GarageBand tetep di payuneun komposisi musik kusabab éta ngajantenkeun gampang pikeun pemula sareng profesional pikeun ngembangkeun ideu na dimana waé. Versi anyar ieu, anu muncul tina kolaborasi kami sareng seniman sareng produser anu kawéntar, nempatkeun ka pangguna pangguna kumpulan sora anu luar biasa pikeun tinker, janten kami ngarepkeun kreativitas seueur deui jalma pikeun ngamimitian nyerat sareng GarageBand.

Paket Produksi Anyar sareng Sidang Remix Ayeuna Sadia Pikeun diunduh Gratis dina perpustakaan sora GarageBand 2.3.11, versi panganyarna tina aplikasi pikeun ios sareng iPadOS.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.