GBA4iOS diperbarui nambihan pangrojong multiplayer

gba4ios kaulinan

Meureun dina sababaraha dinten di acara salajengna anu Apple parantos di simpen pikeun 16 Oktober, Apple nyandak kasempetan pikeun ngaluncurkeun pembaruan utama mimiti ios 8, anu dua betas munggaran parantos ningali cahaya. Diantara hal-hal anyar anu ios 8.1 bakal ngaluarkeun salain ti ngalereskeun sababaraha kasalahan anu dilaporkeun ku pangguna, pembaruan ieu bakal nambihan Apple Pay kana alat, metode pembayaran anu anyar anu ditepikeun ku Apple dina 9 Séptémber sareng modél iPhone anu anyar, Sareng éta dianggo ngalangkungan NFC téknologi.

Éta ogé bakal nyandak tungtung trik anu dianggo ku sababaraha pamekar pikeun masang aplikasi sareng gim langsung kana alat kami ngalangkungan browser Safari sareng tanpa kedah sayogi di App Store. Pamekar parantos nyatakeun kuciwa sareng parantos ngalaporkeun éta bakal tetep nyiptakeun fitur-fitur anyar sateuacan Apple ngawatesan pamasanganana.

Salah sahiji fitur anyar tina GBA4iOS versi 2.1 ieu, anu tiasa urang terasrasakeun dina sababaraha dinten, nyaéta dukungan multiplayer. Pikeun sadaya jalma anu mutuskeun henteu ngomean ka ios 8.1 kalayan tujuan nyalira pikeun tiasa nampi émulator, jalma-jalma di GB4iOS hoyong kuring sahenteuna ngimbangan aranjeunna ku nambihan fungsi-fungsi sareng fitur-fitur anyar sapertos anu parantos kami sebatkeun.

Atoh, GBA4iOS sayogi di toko aplikasi Cydia, kanggo sadayana anu langkung resep nyerah émulator pikeun tiasa méréskeun masalah ios 8. Kami ngan kedah ngantosan Pangu atanapi Evad3rs ngaluncurkeun Jailbreak anu cocog sareng iOS 8.X.

GBA4iOS sanés hiji-hijina palayanan anu parantos mendakan jalanna pikeun ngahontal alat ios tanpa ngalangkungan saringan Apple. Dina awal minggu ieu kami parantos ngawartosan anjeun kumaha cara masang émulator pikeun SNES, MovieBox komo Popcorn Time, anu disebat Netflix ti Torrents.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gustavo cenahna

    Iraha éta bakal ditepikeun

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Teu acan aya tanggal anu khusus, tapi pas urang terang, kami bakal nyebarkeunana.
      Salam.