Geekbench 3 kanggo ios sayogi gratis

geekbench-ios-3-gratis

Pangembang Primate Labs parantos mutuskeun ngadamel aplikasi anu paling kawéntar, Geekbenc 3, gratis pikeun waktos terbatas pikeun ios di App Store. Aplikasi ieu nawiskeun kami daptar lengkep ngeunaan hardware sareng data perangkat lunak anu paling penting dina alat ios kami, ogé ngukur kecepatan sareng presisi prosesor sareng kinerja mémori alat. Éta dirarancang pikeun dieksekusi kalayan gancang sareng gampang, janten sanés alat anu dibatesan pikeun para profesional di séktor, jauh ti éta. Mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu paling dipercaya jeung populér di dunya smartphone pikeun ngukur kakuatanana, nyatana unggal peluncuran alat anyar umum pikeun ningali ratusan itungan ieu dina jaringan.

Ieu mangrupikeun aplikasi Universal, ogé cocog sareng ios 9, iPhone 6s sareng iPhone 6s Plus. Hanjakalna ngan ukur aya dina basa Inggris, tapi intuitif pisan yén basa na moal janten léngkah anu sesah kanggo diungkulan. Aplikasi ayeuna dina vérsi 3.4.0 sareng pembaruan terakhir na sumping dina 9 Oktober taun ieu, sasarengan sareng alat iPhone pang anyarna. Dina hal ukuranana, éta hampang, ngan ukur 12,5 MB anu cekap pikeun ngaunduh sareng ngajalankeunana dina alat kami.

Éta parantos nampi kamashuran sadunya sareng ulasan anu saé di App Store, sareng gratis, sahenteuna éta tiasa ngabantosan kami pikeun ngaunduh éta sanajan urang henteu peryogi ayeuna, urang bakal tetep disimpen di beuli iTunes urang, janten kami bakal gaduh salamina gratis gratis. Éta henteu ngagaduhan iklan atanapi pembayaran anu terintegrasi, janten éta kasempetan anu saé.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.