GeForce AYEUNA mawa kaulinan PC pangalusna pikeun iPad Anjeun, iPhone jeung Mac

Kami nguji jasa kaulinan awan NVIDIA GeForce AYEUNA, anu mana anjeun bakal bisa maénkeun kaulinan PC on Mac Anjeun, iPhone atawa iPad jeung hijina sarat boga sambungan internét alus.

GeForce AYEUNA, kaulinan anjeun dina awan

Platform kaulinan awan ngarobih pasar kaulinan vidéo. Bisa ngarasakeun kaulinan pangalusna pikeun PC atawa konsol video tanpa kudu investasi loba duit dina hardware anu bakal leungit dina waktu anu singget Ieu mangrupakeun ide nu keur ngayakinkeun beuki loba jalma, nu kudu ditambahkeun kaunggulan gede pisan maén mana atawa dina alat nu mana wae nu. Naha anjeun ngabayangkeun tiasa maén dina Mac anjeun? Atawa ngarasakeun kaulinan PC favorit anjeun dina iPhone anjeun bari ngarasakeun pakansi anjeun? Ieu ayeuna mungkin berkat jasa ieu.

NVIDIA's GeForce AYEUNA béda ti platform anu sanés ku sababaraha cara anu ngantunkeun éta, dina pamanggih kuring, jauh payuneun saingan na. Anu kahiji nyaéta yén éta mangrupikeun hiji-hijina anu ngamungkinkeun anjeun maénkeun kalayan kualitas anu sami anu anjeun lakukeun dina PC kaulinan tingkat luhur. kalawan ray tracing sarta NVIDIA DLSS dina kaulinan dirojong, saolah-olah anjeun kungsi komputer kalayan kartu grafik GeForce RTX. Anu kadua nyaéta yén anjeun henteu kedah mayar dua kali pikeun kaulinan anu sami, sabab platformna ngahubungkeun ka toko kaulinan vidéo utama, sapertos uap, EPIC Games sareng Ubisoft. Ayeuna éta ngagaduhan langkung ti 1300 rujukan, seueur di antarana gratis, sareng kaulinan énggal kalebet unggal bulan (bulan Pébruari ieu nambihan 30 kaulinan anyar kana katalog na).

 

Platformna ngagaduhan tilu jinis langganan, kalebet anu gratis anu sampurna pikeun nyobian éta sareng kéngingkeun ideu kumaha jalanna. Langganan prioritas parantos masihan anjeun aksés kana kaulinan dina kualitas 1080p 60fps, sareng permata dina makuta, langganan RTX 3080 nawarkeun maneh sagala potensi gede pisan tina kartu grafik tina nami nu sami pikeun ngarasakeun kaulinan dina kualitas maksimum. Kunaon anjeun peryogi? Nya, salian ti alat anjeun (Mac, iPhone, iPad) anjeun peryogi sambungan internét anu saé, kalayan latency rendah (<80ms sanajan <40ms disarankeun) sareng kadali jauh atanapi keyboard sareng beurit.

Aplikasi atanapi Web App, henteu masalah

Kumaha urang ngakses platform bakal gumantung kana alat urang. Pikeun komputer Mac urang boga aplikasi sorangan yén urang tiasa ngaunduh beureum dina situs wéb GeForce AYEUNA (link). Upami urang hoyong nganggo éta dina iPhone atanapi iPad, larangan Apple ayeuna henteu ngijinkeun éta gaduh aplikasi sorangan, tapi henteu aya masalah sabab urang tiasa masang éta saolah-olah éta aplikasi wéb sarta kami moal aya bewara bédana. Website resmi sorangan ngabejaan urang kumaha ngalakukeun eta di link ieu.

Kotektak ngaliwatan aplikasi atawa aplikasi wéb téh idéntik, diluyukeun kana layar alat nu Anjeun pake, sarta eta mere Anjeun wasa ka sakabéh katalog lega kaulinan kaasup dina layanan nu. Kahiji anjeun bakal bisa nempo kaulinan nu geus geus pakait jeung akun anjeun, «abdi perpustakaan», tapi anjeun ogé tiasa ngaksés rupa-rupa kaulinan gratis, sapertos Fortnite sareng Apex. Naha anjeun hoyong maén Fortnite dina iPad atanapi iPhone anjeun? Nya, ayeuna éta masih dina Beta tapi bakal sayogi pikeun sadayana di GeForce AYEUNA pas.

Pikeun nambahkeun kaulinan ka perpustakaan anjeun, anjeun kudu meuli eta di salah sahiji toko online nu kaasup: Stream, EPIC Kaulinan, Ubisoft, GOG, jsb. Sadaya kaulinan anu anjeun parantos mésér di toko digital ieu tiasa dicoo dina GeForce AYEUNA, Anjeun moal kudu mayar aranjeunna deui, hal anu nangtukeun platform kaulinan awan ieu sajaba ti sésana.

Dina kasus iPhone atanapi iPad teu aya aplikasi anu tiasa diunduh tina App Store. Watesan Apple, ayeuna, henteu ngijinkeun jinis aplikasi ieu, sareng dugi ka Cupertino henteu hoyong bet serius dina ngalirkeun kaulinan dina alatna, urang kedah netepkeun ngagunakeun aplikasi wéb. Atawa éta masalah utama, sabab prosés nyiptakeun aplikasi wéb saderhana, sareng éta kedah dilakukeun pertama kalina, maka anjeun moal aya deui perhatikeun yén éta sanés aplikasi nyata.. Navigasi sareng pilihan sami, sareng anjeun resep sami, anu tungtungna mangrupikeun hal anu penting.

Kaulinan sareng GeForce AYEUNA

Bisa ngarasakeun kaulinan PC pangalusna dina Mac Anjeun di mana waé téh kanyataanana, sarta pangalaman teu bisa jadi hadé. Abdi 5 2017K iMac sampurna pikeun maén Cyberpunk 2077, saha anu terang? jeung sakabéh éta tanpa nyéépkeun rohangan dina hard drive kuring, tanpa fans anu gélo sareng kalayan pagelaran sensasional nganggo langganan RTX 3080 dina 1440p. Sareng éta nalika maén dina internét unsur diferensial nyaéta jinis sambungan anu anjeun gaduh, hardware anjeun henteu masalah sakedik. Dina kasus iMac kuring boga sambungan ethernet kalawan speed download 300MB sarta latency ngeunaan 20ms.

Salah sahiji mamang kuring nalika kuring mimiti nguji GeForce AYEUNA nyaéta kinerja na nalika anjeun nganggo éta dina portability. Kuring parantos lami nganggo Stadia, kalebet Xbox Cloud Gaming dina Béta, sareng pangalaman éta jauh tina nyugemakeun nalika henteu maén dina desktop kuring. Nya, kabeneran yén Xbox henteu maén dina iMac kuring ngayakinkeun kuring. Tés dina MacBook Pro langkung nyugemakeun, najan pikeun ngahontal kualitas pangluhurna kuring kungsi ngawatesan diri maén di wewengkon kalawan sinyalna WiFi alus di imah. Sarua dina iPad jeung iPhone. Nanging, di daérah sanés anu sinyalna henteu kuat, sakapeung kuring nampi pesen yén kuring henteu bakal tiasa nganggo kualitas anu pangsaéna, hal anu henteu ngarusak pangalaman kaulinan ogé. GeForce AYEUNA ngagunakeun téhnik upscaling nu sabenerna ngahontal hasil pohara alus sarta ngidinan Anjeun pikeun maén dina kaayaan pohara alus.

Layar alat sorangan mangrupa faktor nangtukeun gumantung kana kaulinan rék ngarasakeun. Kabagjaan nyata pikeun tiasa nyobian Cyberpunk dina iPhone, tapi écés henteu disarankeun pikeun ngaraosan sadayana anu ditawarkeun kaulinan. Tapi kanyataan saderhana tiasa maén jauh tina komputer utama anjeun sigana luar biasa pikeun kuring. Kaulinan anu sanés sapertos Fortnite tiasa dinikmati pisan dina layar sapertos iPhone 13 Pro Max. Leres pisan, pikeun ngarasakeun kaulinan éta leuwih ti sasaena ngagunakeun kadali kontrol, nu teu jadi masalah berkat kasaluyuan alat urang jeung kadali PS4, PS5 jeung Xbox. Controllers sanésna sapertos Razer Kishi pikeun iPhone atanapi keyboard sareng beurit pikeun Mac anjeun ogé pilihan anu saé.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.