Generasi saterusna iPad Pro bakal mawa chip M2 sarta bakal dileupaskeun dina usum gugur

acara Apple Maret panungtungan anjeunna ninggalkeun kumisan iPad Pro. Biasana Maret geus salawasna jadi bulan pembaharuan sadaya iPads. Nanging, salami sababaraha taun premis éta teu aya sareng produk anyar diluncurkeun nuturkeun pedoman anu sanés. Tapi iPad Pro kudu renewed. Kanyataanna, informasi panganyarna nunjukkeun yén dina usum gugur urang bakal ningali generasi anyar iPad Pro nu teu diropéa saprak April panungtungan. generasi anyar ieu Bakal mawa chip Apple M2 anu masih teu dipikanyaho sareng bakal cocog sareng ngecas magnét MagSafe.

M2 chip sarta peluncuran ragrag: generasi saterusna iPad Pro

Apple butuh saeutik leuwih lila ti biasana pikeun ngapdet iPad Pro. Ayeuna aya rata-rata antara 13 jeung 16 bulan antara apdet. Pembaruan terakhir Pro dugi ka April 2021 sareng diperkirakeun generasi anyar iPad Pro ningali cahaya dina usum gugur taun ieu. Kalawan dua novelties utama: datangna MagSafe ka iPad Pro jeung chip M2.

El Chip M2 ti Apple nyaéta generasi kadua chip M anu diluncurkeun ku Apple di 2020. Éta mangrupikeun Soc dumasar kana arsitéktur ARM anu dirarancang ku Apple sareng ayeuna kalebet dina rupa-rupa produk: MacBook Air, Mac Mini, iPad Pro, MacBook Pro sareng iMac. Tujuan pamungkas tina chip ieu éta hardware dina produk apel dirancang sagemblengna ku apel ambéh teu leungit saeutik kinerja.

Tulisan anu aya hubunganana:
Apple sigana nuju damel dina iPad Pro OLED 15 inci

chip M2 ieu, sakumaha urang nyebutkeun, diperkirakeun boga sarua 8-core CPU salaku chip M1 ayeuna. Sanajan kitu, luncat bakal dilakukeun ka 5 nanométer nu, kontras jeung 4 nanométer M1, boga tujuan pikeun kauntungan tina segi speed jeung efisiensi. Diperkirakeun yén M2 ogé bakal gaduh pilihan GPU inti 9 sareng 10 sabalikna tina inti 7 sareng 8 M1.

Inpormasi asalna tina gurman, A analis well-dipikawanoh anu ngaramal léngkah salajengna tina apel badag. Nyatana, éta ngajamin yén usum gugur 2022 yén Apple badé ngaluncurkeun «rentang wildest produk hardware anyar dina sajarah na".


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.