GeoHot «Jailbreak legend» parantos ngagaduhan mobil otonomna

geohot-otonom-mobil

George Hotz, langkung dikenal salaku GeoHot ku komunitas hacker, mangrupikeun anu pangheulana jailbreak iPhone, ogé ngalakukeun hal anu sami sareng PlayStation 3. Nanging, anjeunna henteu hoyong kajebak dina produk éléktronik konsumén janten sigana, éta parantos ngalih kana kendaraan otonom, dimana éta ogé hoyong janten salah sahiji anu mimiti ngembangkeun. GeoHot parantos suksés ngarobah Acura ILX na janten mobil otonom pinuh Hatur nuhun kana kualitasna anu salah dina pamekaran parangkat lunak sareng tiori, George henteu diragukeun janten jalma cemerlang anu henteu pernah lirén ngagumkeun urang.

Dina taun-taun ayeuna anjeunna parantos ngahaturanan nyalira pikeun ngarobih perusahaan sapertos saputangan, kumargi urusanana di Apple sareng Sony, anjeunna parantos damel di tim pangembangan Facebook sareng di Google. Nanging, sigana teu aya salah sahiji padamelan éta anu ngeusi anjeunna ku cara anjeunna resep, éta leres-leres henteu ngareuwaskeun urang pisan yén profesi sapertos kitu gagal atanapi pikaboseneun jenius komputer ieu. Nyatana, kualitas pamekaran ieu parantos narik perhatian anu hébat dina industri otomotif, dimimitian ku pamilik Tesla Motors Elon Musk.

GeoHot parantos ngatur ti garasi na ngajantenkeun Acura ILX kana mobil otonom pinuh ku layar 21,5 inci anu nunjukkeun detail sistem, dumasar kana Ubuntu Linux parantos ngeusian bagian luar mobil ku kaméra sareng radar laser anu nangkep inpormasi ngeunaan lingkungan supados henteu kaleungitan detil sareng nyandak kaputusan anu leres. Sadaya ieu hatur nuhun kana komputer mini anu parantos dipasang ku cara nyalira dina kendaraan. Tujuanana nyaéta pikeun kendaraan pikeun nyandak kaputusan nyalira sakumaha akurat sakumaha mungkin. 

Sadaya ieu parantos dijalankeun sahingga Elon Musk henteu ragu-ragu ngarayu programmer ngora, sanaos sigana tawaran anu ngagoda teu cekap pikeun mikat GeoHot.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.