Gmail pikeun ios diperbarui ku ngadesain ulang interface na sareng nambihan fungsi énggal

gmail-ios-update

nu aplikasi produktivitas panginten aplikasi anu paling urang anggo dina dinten ka dinten urang, sareng urang henteu kedah hilap yén alat sélulér dilahirkeun pikeun ngatur dinten ka dinten urang, sareng diantarana pikeun ngatur padamelan urang.

Sareng hiji hal anu dasar dina kahirupan urang, email, pikeun kuring salah sahiji pamanggihan téknologi anu pangsaéna. Surélék anu aya jasa wéb anu teu aya tungtungna, sareng écés sajumlah ageung aplikasi anu ngabantosan kami pikeun ngatur surélék urang. Dinten ieu kami masihan anjeun pembaruan aplikasi jasa surat anu paling kawéntar: Gmail. Aplikasi tina Gmail nembé diénggalan ku desain ulang sareng fitur-fitur anyar diantarana urang mendakan kamungkinan ngabatalkeun ngirim email ...

Salaku urang sebutkeun, anu anyar tina aplikasi Gmail anyar ieu kanggo ios nyaéta kamungkinan batalkeun surat sateuacan dikirim, hal anu cukup ditungtut ku pangguna, utamina kusabab aranjeunna ngaktipkeun pilihan dina versi wéb tina aplikasi. Salaku tambahan pikeun ieu, urang gaduh mendesain ulang interface aplikasi, sareng mesin pencari énggal kanggo mendakan email naon waé anu aya di Gmail urang.

Ieu anu dicarioskeun ku aranjeunna di log pembaruan tina vérsi anyar Gmail pikeun ios, pembaruan 5.0.3 tina aplikasi:

Gmail anu anjeun kenal sareng cinta, ayeuna ku tampilan anu anyar sareng anu langkung saé, transisi anu langkung lancar, sareng sababaraha fitur anu paling dipénta ku pangguna. Sareng damelna langkung gancang teuing.
- Ngahapus kiriman: nyingkahan kasalahan anu ngerakeun
- neangan- Milarian hal langkung gancang ku hasil instan sareng saran éjahan
- Gesek pesen pikeun arsip atanapi ngahapus- Gancang mersihan koropak anjeun

Anjeun terang, ku update anyar ieu pikeun Gmail kanggo ios, aplikasi pangurus mail Google anu terkenal janten langkung narik, jelas upami anjeun gaduh akun Gmail (sanaos anjeun tiasa nganggo nganggo email anu sanés). Hiji aplikasi bebas y sadunya, janten anjeun tiasa nganggo éta sareng alat naon waé ogé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.