Gold-East MS937 mangrupikeun klon iPhone 6 pangsaéna kanggo $ 115

mirah iPhone 6 clone

Éta henteu tiasa ditolak yén Apple narik perhatian henteu ngan ukur pikeun seueur penggemar anu aya di sakumna dunya, tapi ogé ka pabrik anu sanés. Sanaos kasus persaingan nyata dipikaterang, sareng parantos atosan langkung ti sakali di pengadilan pikeun usaha plagiarisme, beuki seueur klon teu ngaganggu sakedap pikeun nyumputkeun yén éta mangrupikeun salinan tina iPhone. Tapi di antara sadayana aya prestasi anu langkung saé sareng langkung parah. Sareng dina hal ieu, kuring pikir kusabab seueur siga iPhone 6 éstétis, urang kedah nyebatkeun anu dugi ka ayeuna tiasa janten pangirut anu pangsaéna. Éta anu dina poto sareng disebatna Emas-Wétan MS937.

Tapi salaku klon anu hadé dilakukeun di Cina, Gold-East MS937 henteu ngan ukur hoyong bangga janten mirip pisan sareng Apple iPhone 6, tapi ogé ngaku dijual pikeun harga anu saé pisan. Sanaos engké di jero, kusabab ciri anu urang wincikan di handap, éta henteu ngagaduhan naon-naon anu ditawarkeun terminal blok, kanyataanna nyaéta jalma anu milih éta henteu tiasa naros langkung seueur perkawis 115 dolar hargana dina Pasar Asia.

Desain anu saé anu dikerjakeun ku iPhone 6 clone anu pangsaéna dugi ka ayeuna sigana henteu pernah diimbangi bahkan dina jero. Nyatana, salian ti jantung Android anu kawéntar sareng prosésor labél bodas, kaméra na ngan ukur 5 MP, sareng résolusi layar na anu ngabasmi diménsi iPhone 6 ngahontal ngan ukur 1280 x 720 piksel. Tangtosna, upami anjeun henteu katingali caket, sareng anjeun henteu tiasa ningali di jerona, éta tiasa janten hit mutlak ku iPhone 6. Sareng éta sanés penemuan anu goréng dina sadaya tés gélo anu urang tingali dina pidéo jaringan anu aranjeunna ngancurkeun iPhones anu hargana sababaraha dolar langkung seueur tibatan ieu hargana Emas-Wétan MS937.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Parallax Arthur cenahna

    😭😭😭😭😭 they aranjeunna henteu terang deui naon anu kedah dilakukeun pikeun sampah android anu goréng

  2.   Dany sequeira cenahna

    Sareng anjeun kéngingkeun ransel pikeun ngangkut éta lebet atanapi anjeun kedah mésér nyalira?

  3.   vaderiq cenahna

    Fanboys Apple sapertos agama, ngan ukur nutup kana kapercayaanna. Aranjeunna masih kajebak dina jaman "Tamagochi" sareng yakin yén aranjeunna ngagaduhan XD pangsaéna.

  4.   vaderiq cenahna

    Tamagotchi *

  5.   Budak apel cenahna

    Urang Tionghoa teu aya hubunganana, nyieun potongan tina iPhone 6. Urang Cina lemah atanapi pertengahan sareng iPhones anu luhur.

  6.   Rumani cenahna

    Pasti ieu henteu cacad sapertos Iphone ....

  7.   Laso cenahna

    Hal anu paling lucu ngeunaan fanboys Apple nyaéta aranjeunna henteu terang yén komponén mesin alitna tina surga didamel di Cina, anu dimana Foxconn ngagaduhan pabrik na. Atanapi saur anjeun éta kaluar tina burit Paman Sam?

  8.   juanca cenahna

    IPhone Asli mésér taun 2007, sareng damel. Hayu produsen anu sanés, Cina, Jepang, India, jst, sareng sajabana nyobian bahkan pikeun nyocogkeun éta.
    Laso, aya komponén sareng komponenana, sareng jelas jalma-jalma Cina ti Foxconn moal nempatkeun anu sami dina hiji sareng di terminal anu sanés.
    Sanés fanboys atanapi milks, anu dipikaresep ku kuring nyaéta mésér terminal sareng yén dina 7 taun ku parobihan batréna, terminal tiasa dianggo 100% ku watesan logis anu ceuk terminal ngagaduhan …… logis. Kanggo dinten Minggu kuring gaduh iPhone 6, hahahaha.

    Salu2.

  9.   Andrés cenahna

    Sae pisan hahaha sareng saha waé anu nyangka yén Cina henteu luhur-luhur salahna xiaomi nunjukkeun yén anjeun tiasa gaduh téknologi pangénggalna kalayan harga anu terjangkau sareng ogé komponén-komponén apal atanapi éta diproduksi ku sababaraha hal sapertos prosésorna didamel. ku Samsung janten abdi henteu terang naon anu aranjeunna komplain hahaha

  10.   balento cenahna

    Anjeun kedah ngawartosan diri langkung saé sateuacan mastikeun yén ieu mangrupikeun klon anu paling mirip sareng iPhone6. Tingali kana Dakele 3. http://www.dakele.com/index.html#2
    Anjeun ningali éta, anjeun nalungtik éta teras anjeun tiasa ngadamel tulisan anu langkung beurat.