Pembaruan GoodReader pikeun ngamangpaatkeun fitur Continuity sareng iCloud Drive

tukang maca

GoodReader parantos diénggalan kana vérsi 4.5. Pembaruan ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun mulus ngahijikeun kana ios 8 lingkungan sareng ngamangpaatkeun fungsionalitas énggal.

Upami anjeun masih teu terang, aplikasi ieu mangrupikeun salah sahiji hal anu penting dina iPhone sareng iPad, éta mangrupikeun maca dokumen PDF anu ngatur sumber dokumén anu béda, sapertos Dropbox, OneDrive, Google Drive, box.com, WebDAV, SMB, AFP, FTP, sareng SFTP. Nyingkronkeun sacara otomatis kalayan server jauh.

Hal anu pangsaéna ngeunaan aplikasi nyaéta anjeun tiasa ngalaksanakeun sawangan sateuacan diunduh kana alat sareng, sakali deui, anjeun tiasa ngagarap dokuménna ku ngalebetkeun kotak téks, catetan caket, garis, panah sareng gambar freehand. Ieu dokumén dirobah aranjeunna tiasa disimpen di luhur aslina atanapi nyalira.

Hal séjén anu tiasa anjeun lakukeun nyaéta ngatur PDF urang, nambahan, ngaruntuykeun deui, ngahapus, muterkeun, nimba sareng ngirim email ka halaman masing-masing, ogé ngabagi sareng ngagabungkeun file atanapi ngan saukur ngabagi dokumén. Mangrupikeun solusi anu serbaguna sareng lengkep pikeun urang anu damel sareng dokumén tina sumber anu sanés sareng henteu hoyong dianggo dina komputer desktop.

Naon Anyar dina Vérsi 4.5.0

Dioptimalkeun pikeun iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus

Pangrojong pikeun fitur anyar Diwanohkeun dina ios 8:

  • Impor sareng Ékspor ka iCloud Girang sareng sinkronisasi otomatis.
  • Terusan. Mimiti maca dina hiji alat sareng kéngingkeun alat anu sanés persis dimana anjeun lirén.

GoodReaderUSB

Alat GoodReaderUSB, éta utiliti mindahkeun file ku nyambungkeun iPhone kana komputer ku USB. Anjeun gaduh éta pikeun Windows y Mac.

GoodReaderUSB

El sistem gawé éta pisan saderhana:

  1. Conecta iPad, iPhone atanapi iPod kana komputer anjeun nganggo kabel USB.
  2. Pilih alat anu anjeun badé dianggo.
  3. Sérédét rékaman komo polder Kana jandéla program, anjeun ogé tiasa nyéred file sareng folder ka arah anu saliwang, ti GoodReader kana komputer anjeun.
  4. Ngantosan teh transfer
  5. Kaluar GoodReaderUSB teras pegatkeun sambungan kabel USB.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.