Google Earth Pro janten gratis

google-eartch-pro-gratis

Di hiji sisi kami mendakan Google Maps anu tiasa kami aksés ampir sadaya peta dunya pikeun ngabayangkeun jalanna, dokumén, kaayaan patalimarga, jalur transportasi ... sareng di sisi séjén kami gaduh Google Earth, anu tiasa urang aksés ngalangkungan vérsi pikeun desktop, PC atanapi Mac, ngalangkungan urang tiasa ngaksés langkung seueur inpormasi téknis sareng mangpaat pikeun perusahaan sareng propésional.

Sabtu minggu kamari ieu Google parantos ngumumkeun yén layanan Google Earth Pro, dina versi desktop na, janten gratis. Ladenan Google Earth Pro sayogi dugi ka ayeuna dina langganan taunan $ 399. Versi Pro ngagaduhan fungsi sareng parangkat lunak tambahan anu teu dipiboga ku vérsi normal, sapertos nyiptakeun pilem (perjalanan udara kami), importir GIS, modul percetakan maju, kamungkinan ngadamel ukuran daérah sareng seueur deui.

Google Earth ngamungkinkeun urang ningali gambar tina satelit, peta, relief sareng gedong dina 3D ngalangkungan galaksi paling jero di luar angkasa dugi ka jero sagara. Salaku tambahan lVersi Pro nambihan pakakas propésional anu diluyukeun sareng perusahaan sareng perorangan anu tiasa nguntungkeun tina panawaran ieu sareng anu dugi ka ayeuna kedah ngaliwat Checkout kanggo ngaraosan sadaya fungsi. Kami ogé tiasa nyetak gambar dina resolusi 4800 x 3200 anu luhur pisan kanggo presentasi sareng laporan dibandingkeun sareng versi gratis anu dugi ka nyetak dugi ka 1000 x 1000 piksel.

Saolah-olah éta henteu cekap, Google Earth Pro ngamungkinkeun urang ngadamel rékaman penerbangan maya kami dina definisi tinggi, ngimpor alamat sacara masal, ngadamel pangukuran jarak nganggo garis, rute, poligon, bunderan ... Aplikasi ieu biasa dianggo ku perusahaan konstruksi, ilmuwan ogé hobi pikeun ngalaksanakeun pangukuran anu ageung, ngarencanakeun rute antara gunung kalayan jarak anu cocog, jasa nyalametkeun darat sareng laut ...

Pikeun ngaunduh aplikasi gratis, euy urang kedah nganjang ka halaman Google dimana ayana aplikasi ieu, anu cocog sareng Windows, Mac sareng Linux. Sateuacanna urang kedah kéngingkeun nomer lisénsi gratis anu urang kedah nyerat saatos masang aplikasi. Sakali kami ngeusian sadaya data, kami bakal nampi nomer lisénsi dina email kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   jomer cenahna

    Nuhun kana inpo na. Parantos dipasang. 😀