Google Drive ngamungkinkeun anjeun nempatkeun kode 4-angka pikeun kaamanan

Google Drive

Kami sadayana nyaksian transformasi Google Drive sareng sadaya varianna: dokumén, spreadsheet, presentasi ... Ideu Google parantos ngabagi awan na kana tilu aplikasi anu béda pisan dimana aranjeunna sadayana bakal konvergénsi dina aplikasi cloud Google resmi: Google Drive. Sacara pribadi, sigana langkung "logis" pikeun museurkeun tilu aplikasi dina hiji aplikasi (sabalikna kumaha ayeuna), tapi upami kepala mesin pencari anu hébat hoyong ngajantenkeun sadayana ngaunduh tilu aplikasi anu lengkep, kuring henteu ngomong nanaon. Dinten ayeuna, Google Drive parantos diénggalan masihan kamungkinan nempatkeun kecap konci opat angka anu ngajagi data dina awan urang.

Nyetél kecap konci pikeun ngajagaan Google Drive dina iPad urang

Kuring bagja pisan sareng Google pikeun kaputusan anu dilakukeun dina apdet panganyarna ngeunaan aplikasi awan maranéhna: Google Drive; kumargi aranjeunna parantos nambihan kamungkinan "ngahalangan" data kami nganggo kecap konci. Nyaéta, upami anjeun henteu terang kecap konci anjeun moal tiasa ngalebetkeun data anjeun sareng éta henteu kunyuk upami teu aya anu terang kana gabungan angka.

Pikeun nempatkeun kode konci dina Google Drive urang kedah ngalakukeun hal ieu:

  • Kami angkat ka Setélan aplikasi di beulah kénca luhur layar
  • Kami milarian pilihan énggal anu nyatakeun: "Konci ku kecap akses"
  • Kami ngaktipkeun pungsi sareng éta bakal naros ka kami pikeun ngasupkeun kode anu bakal ngajagi data Google Drive urang dina iDevice urang
  • Upami urang teras pilih opsi na: «Blok waé«, Éta bakal teras-terasan naroskeun kecap akses ka kami (sareng nalika kuring nyarios éta sok)

Naha anjeun mendakan pungsi énggal anu ditawarkeun ku Google Drive pikeun urang atanapi sigana henteu goréng pikeun nempatkeun kecap konci pikeun ngajagi data kami anu aya dina jero aplikasi? Kami ngantosan koméntar anjeun!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Vorax cenahna

    Naha aya anu terang naha éta tiasa ngonpigurasi pikeun unggah poto sacara otomatis? Ngan Dropbox kitu?

  2.   Ernesto Burgos cenahna

    ngan naon anu kuring paling ngarepkeun

  3.   Johelsy gomez cenahna

    Saé pisan kuring ngarepkeun pembaruan éta. Upami ku jalan goréng anjeun kaleungitan sélulér anjeun atanapi éta dipaling, éta mangrupikeun salah sahiji pilihan deui pikeun ngalindungan file pribadi anjeun

  4.   FERNAANDO cenahna

    LEUNGIT KECAP

  5.   urang Kristen cenahna

    Pilihan éta henteu katingali ku kuring, panginten Apple leungit, tapi éta henteu kaluar.

  6.   Indujoler cenahna

    kumaha apdétna diénggalan?

  7.   Osvaldo Hernandez cenahna

    Kuring henteu kéngingkeun pilihan dina setélan aplikasi Kumaha ngabéréskeun ieu

  8.   Pablo cenahna

    Halo . Kumaha kuring tiasa nempatkeun kecap akses kana aplikasi éta?
    hatur nuhun

  9.   Ana maria pedraza cenahna

    Dupi anjeun ngabantosan kuring? Abdi hoyong terang kumaha kuring nempatkeun kode pikeun lebet google drive

  10.   JUANCHO cenahna

    Dina pc dimana anjeun tiasa nempatkeun konci pikeun folder google drive?

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Teu aya pilihan sapertos dina komputer. Pikeun ngajagi aksés kana akun anjeun, tambahkeun kecap akses kana akun pangguna anjeun, moal aya anu tiasa ngakses.

      Salam.