Google nampi bagian tina harta intelektual pabrikan smartwatches Fossil

Upami urang milarian pasar pikeun palinter anu dikelola ku Wear OS, hiji-hijina pabrik anu leres-leres bet dina sistem operasi anu tiasa dianggo Google nyaéta grup Fossil. Grup Fosil mangrupikeun pabrikan ngarah pikeun smartwatches anu dikelola ku Wear OS ku 14 mérek fashion anu béda anu ngamankeun téknologi anu sami.

Dina gerakan anu narik ati khususna, kusabab teu paduli yén buta pamilarian parantos nunjukkeun dua taun ka pengker ieu sareng Wear OS, Google parantos ngumumkeun yén anjeunna parantos ngahontal kasapukan sareng grup Fossil pikeun mésér bagian tina tim R&D salian ti bagian tina intelektual anu dikembangkeun dugi ka aya hubunganana sareng smartwatches.

Jumlah total tina beuli ieu jumlahna ngan ukur $ 40 jutaJauh pisan tina $ 1.000 milyar anu dibayar Google taun ka tukang pikeun ngambil alih bagian tina tim rékayasa sareng bagian tina intelektual HTC taun kamari. Sakumaha urang tiasa maca dina pernyataan yén grup Fosil parantos dikirim ka média, bagian tina tim P&P bakal janten bagian tina staf Google.

Dina pernyataan anu sami, kapala grup Fosil nyatakeun hal-hal ieu:

Kami parantos ngawangun sareng téknologi canggih anu berpotensi ningkatkeun platform smartwatch anu aya. Babarengan sareng Google, mitra inovasi kami, kami bakal terus mayunkeun kamekaran pakean.

Google nyaéta nanem modal dina téknologi pikeun pakean anu teu acan aya di pasar, téknologi mimiti dikembangkeun ku Fossil saatos akuisisi Misfit di 2015 sareng ti saprak éta aranjeunna teras-terasan mekarkeun sareng mekar. Teu acan aya detail anu langkung lengkep tentang fitur sareng / atanapi manpaat anu tiasa ditawarkeun ku téknologi novél ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.