Google Kalénder pikeun iPhone nambihan dukungan Spotlight

google-calendar-available-app-store

Perusahaan anu aya di Mountain View teras ngabaru sareng nambihan fitur-fitur anyar kana aplikasi anu sayogi dina ékosistem pesaing, iOS. Google parantos ngahaturanan dirina minggu ieu pikeun ngamutahirkeun aplikasi utamina, sapertos Gmail, aplikasi anu nampi berita penting sareng desain ulang interface sareng gerakan anyar pikeun ngendalikeun sadaya email anu urang tampi unggal dinten. Tapi salian ti Gmail, aplikasina Google Kalénder ogé nampi pembaruan anu utami kalayan anu Google nambihan dukungan kanggo milarian nganggo Spotlight, ogé pandangan bulanan, mingguan sareng horizontal.

Salah sahiji anu pangpentingna sareng anu aya hubunganana sareng visualisasi pasini aplikasi dina kamungkinan tiasa nampi janji salajengna dina agenda urang dina format horisontal. Kabaru anu penting deui nyaéta kasaluyuan tina sababaraha kalénder, kajadian sareng tugas anu urang milari dina sorotan Spotlight, hiji hal anu pastina bakal mempermudah milarian pasini ngalangkungan ios tanpa kedah muka aplikasi sareng milarian unggal dinten.

Google Kalénder mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu buta search hoyong bersaing langsung sareng Kalénder 5 sareng Fantastcial 2, aplikasi pangsaéna anu ayeuna urang tiasa mendakan dina ékosistem ios, tapi masih seueur damel anu kedah dilakukeun pikeun nawiskeun konfigurasi sareng pilihan kustomisasi anu sami anu ditawarkeun ku aplikasi ieu pikeun kami.

Naon anu énggal dina versi 1.6.3 tina Kalénder Google

  • Sawangan bulan sareng minggu tiasa ditingali dina format lanskap.
  • Almenak alternatip: tambahkeun kalénder sanés Grégori (lunar, Muslim, Hindu, sareng sajabana).
  • Acara, panginget, sareng tujuan nembongan dina pamilarian Sorotan.
  • (Hungkul G Suite) Milarian rohangan sareng cadangan kamar: Undang batur sapagawean pikeun acara anjeun sareng Google Kalénder bakal mendakan waktos sareng kamar anu paling saé pikeun rapat.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio Cuellar cenahna

    Duka teuing henteu ngagaduhan widget !!!