Google pikeun ios diperbarui ku ningkatkeun fungsi Ok Google

Google pikeun iOs

La perang dilayanan antara Apple sareng Google, perang anu beuki sengit dina waktos duanana perusahaan lebet kana dunya alat sélulérna, sareng éta kusabab kamajuan téknologi maréntah sareng jelas ayeuna-ayeuna perusahaan mana anu kedah aub pisan dina dunya alat sélulér ieu. Tangtosna, nalika jalma-jalma ti Cupertino promosikeun dina spot iPhone 6 anu anyar, Apple tanggung jawab ngahasilkeun perangkat keras sareng parangkat lunak henteu sapertos Google sareng kalayan ieu aranjeunna tiasa ngabédakeun nyalira.

Sanaos upami aya anu asup akal nalika ngucapkeun kecap Google éta mesin pencari na anu kawéntar, upami henteu aya dina Google éta henteu aya (bohong). The Pilarian Google Éta parantos janten andalan perusahaan ti saprak didirikeun, sareng sanaos kami tiasa ngaksésna ku cara nuliskeun url Google ti Safari, kami ogé ngagaduhan aplikasi resmi pikeun mesin pencari Google anu kawéntar pikeun milarian pamilarian atanapi nganggo éta salaku "asistén maya ". Sareng éta Google ogé hoyong urang lirén nganggo Siri anu dipikahoyong Google Ayeuna, ayeuna aplikasi parantos diénggalan ningkatkeun fitur ieu ...

Dugi ka ayeuna urang ngan ukur tiasa nganggo tukang sihir dina bagian milarian aplikasi, ayeuna aranjeunna ngamungkinkeun urang anggo na dina salah sahiji bagian tina aplikasi tanpa kedah ngalebetkeun pamilarian sacara langsung sahingga urang salawasna tiasa dianggo ku urang. Ditambahkeun pembaruan tukang sihir bakal tumut kana akun anu anjeun naroskeun.

Salaku urang nyarios, salah sahiji perbaikan pangbadagna anu urang tiasa mendakan dina pembaruan ieu nyaéta operasi Google Ayeuna, sanaos ieu anu dicarioskeun ku aranjeunna dina log pembaruan versi anyar Google pikeun ios, vérsi aplikasi 7.0:

  • hasil tina maluruh lokal langkung lengkep
  • Salin témpél ti mana waé tina aplikasi

Google pikeun ios mangrupikeun aplikasi bébas sareng universal, Éta henteu diperyogikeun kumargi url mesin pencari tiasa ngagentos pamasangan aplikasi ieu (hiji deui) tapi upami anjeun panasaran kuring nyarankeun anjeun coba Ok Google pikeun ngabandingkeun sareng Siri ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.