Google Maps pikeun ios diperbarui ku tombol inpormasi anu énggal

fungsi Google Maps anyar dina ios

Google ngenalkeun berita ieu pikeun Android kira-kira sataun katukang. Ayeuna aplikasi pikeun alat ios ogé nampi paningkatanna. Ieu tombol énggal atanapi jalan pintas kanggo inpormasi anu dipikaresep: «Jelajah», «Ku mobil» sareng «Angkutan umum». Ku mencét masing-masing éta kami bakal kéngingkeun inpormasi anu relevan pikeun tiasa nempatkeun diri dina peta anu langkung saé.

Google Maps panginten, nyaéta aplikasi atanapi jasa anu dianggo ku seueur jalma dina alat sélulérna. Sahenteuna, nalika ngeunaan geolocation sareng tiasa ngahontal tujuan urang. Memang leres yén Apple ogé ngagaduhan kartografi nyalira, tapi Google payun na dina hal ieu. Sareng upami anjeun teu acan perhatoskeun, Google Maps pikeun ios nembé diénggalan.

Pikeun ngamimitian, anu mimiti aksés (Ngajalajah), bakal nawiskeun kami a tinjauan tina jasa di sakuriling urang. Ati-ati, pikeun fungsi anyar ieu pikeun nawiskeun inpormasi, anjeun kedah ngaktipkeun lokasi alat anjeun. Tapi teraskeun sareng masalah anu kami pikahareupeun, tombol "Jelajah" bakal nawiskeun kamungkinan anjeun terang toko kopi, réstoran (kalayan gambar sareng opini), pom bensin, Supermarket, Rumah Sakit, Kantor Pos atanapi ATM.

Samentawis éta, ku mencét tombol «Ku mobil» kami bakal kéngingkeun inpormasi anu relevan ngeunaan patalimarga dina waktosna nyata; nyaéta, upami patalimarga di daérah anjeun cair, bakal aya kamacetan atanapi upami aya kacilakaan dina sababaraha jam ka pengker. Ku cara kieu bakal tiasa mendakan rute alternatif pikeun ngahontal tujuan urang dina waktosna.

Akhirna, urang gaduh tombol «Angkutan umum». Sakumaha anu anjeun parantos bayangkeun, nalika anjeun mencét anjeun bakal kéngingkeun sadayana anu aya hubunganana sareng stasiun beus, tram atanapi karéta. Naon deui, lokasi titik pangcaketna bakal ditandaan dina peta. Sareng anu pangsaéna: urang bakal ngagaduhan jadwal anu sayogi tina naon anu janten sirkulasi salajengna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.