Google Maps pikeun ios ngenalkeun modeu wengi énggal

peta google

Google Maps ngajalankeun visi wengi anyar pikeun navigasi GPS. Ku cara kieu, peta Google ditujukeun pikeun mempermudah panggunaan aplikasi nalika wengi nalika nyetir, dina gelap kendaraan urang, tanpa lampu ti layar sélulér ngaganggu urang. Ieu mangrupikeun salah sahiji fitur anu paling leungit nalika nganapigasi peta Google.

Naha modeu wengi ieu langkung nguntungkeun? Kalayan modeu wengi, layar bakal poék sareng warna aplikasi bakal robih. Ku cara kieu, upami urang nganggo aplikasi salaku GPS dina mobil nalika nyetir, visi urang moal kedah adaptasi sareng parobihan cahaya tina ningali jalan (poék) dugi ka ningali layar sélulér tanpa modeu wengi (maksimal kacaangan), nu bahaya nyata tukangeun kabayang.

Modeu wengi énggal ieu henteu némbongan sapertos anu aya dina pilihan konfigurasi Google Maps, nyatana teu tiasa diaktipkeun atanapi dinonaktipkeun sakumaha anu dipikahoyong dina ménu aplikasi naon waé. Modeu wengi aplikasi ogé henteu diaktipkeun gumantung kana kacaangan anu dikumpulkeun ku sensor kacaangan iPhone. Sabalikna, Google Maps milih sistem anu langkung dasar nalika ngaktipkeun modeu wengi énggal ieu: éta bakal diaktipkeun ngan upami aplikasi éta mendakan éta, numutkeun waktos jamna ditandatanganan, éta wengi. Éta leres-leres, anu saderhana kadang-kadang paling fungsional. Ieu ngandung harti yén lamun urang henteu gaduh waktos anu leres, modeu wengi aplikasi Google Maps moal jalan leres.

Fitur sanés anu dibéré versi anyar Google Maps pikeun ios nyaéta nambihan labél ka tempat-tempat khusus, supados engké urang tiasa ningali tempat-tempat éta dina peta kami atanapi dina bongbolongan milarian tempat-tempat dina aplikasi.

Google Maps - rute sareng kadaharan (AppStore Link)
Google Maps - rute sareng tuangeunbebas


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.