Google mutuskeun lirén ngadukung YouTube dina alat-alat nu tangtu

YouTube-logo-sedeng

Numutkeun ka jalma-jalma di Google, modifikasi ieu kusabab parobihan API, iPhones lami, iPods, iPads sareng Apple TV bakal kapangaruhan sareng ti ayeuna aranjeunna moal tiasa aksés deui pidéo YouTube. Ieu kalebet komputer Apple generasi kadua anu mundur sareng alat Apple anu didamel taun 2012. Parangkat lunak ieu maju ku cara gancang-gancang, sareng gaduh alat umur 3 taun kadang-kadang tiasa dianggap lami teuing pikeun multinasional anu tangtu.

Aplikasi YouTube ngan saukur ngaleungit tina layar utama dina TV Apple generasi kadua, sahingga teu tiasa pikeun pamilik alat ieu ngaksés pilihan mana waé dina ménu setélan anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun nembongkeun atanapi nyumput ceuk Aplikasi sasarengan saluran sanés. Kituna, urang moal tiasa mendakan deui inpormasi ngeunaan setélan YouTube dina TV Apple generasi kadua.

Upami anjeun nganggo Apple TV generasi kadua atanapi langkung lami, hanjakalna teu aya deui jalan pikeun ningali eusi YouTube dina alat ieu.

 

YouTube saacanna miélingkeun pamekar ngeunaan pamindahan ieu sareng niat ninggalkeun V2 API, janten ayeuna naon waé alat anu teu cocog moal tiasa ngaksés jasa anu dimaksud.

Nalika urang ningkatkeun API YouTube urang tiasa nambihan langkung seueur fitur, ningkatkeun layanan dina waktos anu sami, sareng ku sabab éta kami bakal ngamimitian nutup vérsi anu lami dugi ka 20 April 2015. Ieu bakal hartosna yén aplikasi YouTube anu ayeuna moal jalan. alat-alat tangtu ti 2012 atanapi langkung.

Ieu daptar alat anu angkat atanapi anu kapangaruhan:

  • Sony Smart-TV sareng Pamaén Blu-Ray tangtu
  • Tangtu Smart-TV Panasonic sareng Pamaén Blu-Ray
  • Sony Playstation Vita
  • IOS 5 atanapi alat anu langkung handap
  • Apple TV generasi kahiji sareng kadua

Kanggo sababaraha, panginten janten waktosna pikeun ngomean alatna. Kami henteu resep jenis ukuran ieu, tapi urang kedah tetep émut yén éta mangrupikeun dasar tina parobihan. Di sisi anu sanésna, urang panginten henteu peryogi parobihan dina léngkah sapertos kitu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Andrés cenahna

    Sareng sareng pembaruan parangkat lunak, éta moal dibéréskeun, nyarios dina TV pinter, anu henteu gampang pikeun ngapdet telepon sélulér, atanapi upami éta langkung hésé dijual tibatan ponsel.

  2.   Juan jose mendez cenahna

    Kusabab kitu YouTube henteu némbongan dina Apple TV kuring

  3.   Nestor Brena cenahna

    pikasieuneun

  4.   Nestor Brena cenahna

    Ngerakeun

  5.   Yina cenahna

    Éta henteu tiasa mangrupikeun pot pot anu cekap tina Google sareng sadayana pikeun Chrome chrome?

  6.   Mauro cenahna

    Éta goréng pisan yén aranjeunna ngamutahirkeun sadayana anu dipikahoyong tapi pangguna generasi anu langkung lami kedah tiasa ningali YouTube sareng henteu kedah mésér produk anu parantos aranjeunna nuju tina mérek anu ngantepkeun pikeun pangguna énggal.