Google ngenalkeun Nexus, Chromecast 2 sareng Chromecast Audio anyar

Nexus

Dinten ayeuna tabuh 18:00 sonten konperénsi Google dimimitian dimana sababaraha produk énggal bakal ditepikeun, hal anu sami sareng Keynote terakhir anu dipasihkeun Apple dina 9 Séptémber. Anu paling pikaresepeun nyaéta Nexus 5X sareng Nexus 6P énggal, anu seueur detail anu parantos dipikaterang, salian teu ngan ukur hiji tapi dua Chromecasts anyar anu parantos dipidangkeun, Chromecast 2 salaku épolusi anu sateuacanna sareng Chromecast Audio, khusus kanggo émisi sora, kalayan harga anu langkung mirah. Tungtungna, Google parantos nampilkeun tablet Pixel C, tablet anu dijadwalkeun Google bersaing sareng Microsoft's Surface sareng Apple iPad Pro. Dina Actualidad iPad kami ngawartosan anjeun sadayana wartos.

Piksel C, kompetisi pikeun iPad Pro

piksel-c

Google Pixel C hadir dilengkepan layar 10,2 inci anu sigana leutik, dina résolusi anu hadé 2560 × 1800 piksel, kalayan kapadetan total 308 piksel per inci. Salaku tambahan, éta bakal didamel tina logam, sareng awak unibody. Sentuhan anggun dipasihkeun ku garis sababaraha warna anu parantos urang tingali dina ChromeBook Pixel.

Di jero urang bakal mendakan hardware anu panasaran, sareng anjeunn prosésor quad-core anu disayogikeun ku N-VIDIA, Disebat NVIVIDIA X-1, di tangan Maxwell GPU anu kawéntar sareng 3 GB RAM LPDDR4 anu ngajangjikeun performa anu saé. Ngahijikeun sistem operasi Android sareng kalayan ketebalan anu henteu katingalina pikaresepeun teuing, urang kedah nyarios yén aranjeunna henteu nampilkeun fitur naon waé anu ngajantenkeunana luar biasa pisan. Pikeun $ 499 pikeun vérsi 32GB sareng saratus dolar langkung kanggo vérsi 64GB sareng upami urang ngémutan keyboard na dijual misah $ 149, urang masih milarian pikaresepeun tablet ieu.

Nexus 5X, lanceuk lalaki Nexus 5

nexus-5x

Terminal luhur-tengah anu nampilkeun layar 5,2 inci kalayan résolusi 1080p, sakitar 420 piksel per inci dina panel IPS, ditutupan ku Gorilla Glass 3. Tina panangan pabrik LG terminal parantos bérés plastik kalayan unibody, sayogi dina bodas, biru sareng hideung.

Beuratna hampang, ngan ukur 136 gram sareng kandelna sakitar 8mm dibarengan ku 14,7 séntiméter panjangna sareng 7,2cm lega, pastina henteu alit. Tapi anu penting aya di jero, a Prosesor Qualcomm 808 kalayan téknologi 64Bits sareng genep inti dina 2 GHz. Ngeunaan GPU, aranjeunna parantos milih Adreno 418 anu kawéntar sareng 2 GB RAM DDR3, kalayan kamungkinan milih panyimpenan 16 GB atanapi 32 GB tanpa kamungkinan perluasan.

Kaméra na 12,3 MP, sareng aperture f2.0, dual LED flash, sareng 4K video capture. Sedengkeun pikeun payun, kaméra 5 MP klasik dipilih. Kaméra tukang néwak poto anu langkung saé dina kaayaan cahaya hampang sareng dibarengan ku panstabil gambar optik. Nanging, salah sahiji hal anu paling anyar nyaéta maca sidik dina bagian tukang alat sareng versi Android 6.0. Aya ti $ 379 di Amérika Serikat dugi ka ayeuna, kalayan ramalan ékspansi.

Nexus 6P, Android luhur

Kalayan Nexus 6P buatan Huawei, Google hoyong ngadamel alat anu luhur. Diwangun dina aluminium sareng beurat 178 gram sareng ukuran 159,4 x 77,8 x 7,3 milimeter, lumayan dikoléksi upami urang nyarios perkawis alat 5,7 inci. Resolusi panel IPS na ogé lumayan saé, ngajaga 2560 x 1440 piksel sareng nampilkeun kondensasi 515 piksel per inci. 

Sedengkeun pikeun interior, éta nyumputkeun Qualcomm Snapdragon 810 v.2.1 kalayan kualitas sareng kakuatan anu kabuktosan, gandeng ku 3GB RAM anu ngajantenkeunana janten salah sahiji alat Android anu pangsaéna. Kaméra henteu tiasa kirang, 12,3 MP kalayan dual-tone flash sareng sensor laser anu ngajanjikeun kami poto anu pangsaéna.

Pikeun sadayana ieu dipiboga batréna henteu kirang ti 3.450 mah sareng dua speaker payun stereo. Panyimpenan dibasajankeun 32GB dugi ka 128GB, henteu tiasa dilegakeun. Tapi anu paling pikaresepeun sigana nyaéta port muatan USB-C 2.1 kalayan ngecas gancang, sigana Apple najong sareng USB-C. The harga mimitian ti $ 499 vérsi 32Gb, $ 549 pikeun vérsi 64Gb sareng $ 649 pikeun vérsi 128Gb.

Chromecast 2 sareng Chromecast Audio

Tongkat HDMI Google parantos diperbarui dina rarancang ampir sapertos konci konci, janten éta bakal tetep nongkrong sacara permanen tina HDMI anu urang pasang kana. Ayeuna ngagaduhan konektipitas Wi-Fi 802.11 ac, nambihan sajumlah band anu langkung ageung. Tangtosna, hal anu paling penting nyaéta ayeuna cocog sareng eusi dina resolusi 1080p sareng dina waktos anu sami Aplikasi Chromecast parantos diénggalan. Harga dijaga di 17 nagara dijual, euro 39, sareng parantos dijual di Google Store.

Chormecast Audio pikeun bagian na nyaéta vérsi tina Chromecast anu dituju ngan ukur nyiarkeun audio ngalangkungan Wi-FiKami ngan saukur nyolok kana berkat jack 3,5mm na, sanaos ogé ngagaduhan kaluaran optik. Chromecast Audio sayogi ayeuna kalayan harga anu sami sareng Chromecast 2 di Google Store.

chormecast-audio

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   astatine cenahna

    Kuring henteu ningali naon-naon anu inovatif dina Chromecast 2 sareng Chromecast Audio, dina anu munggaran éta tiasa ningkatkeun sababaraha fitur dina tingkat hardware, tapi pangalaman pangguna tanpa kendali jarak jauh khusus masih kakurangan, kedah muka konci tablet atanapi telepon sél pikeun sateuacanna sacara rinci pilem atanapi pikeun ngajalajah CC 2 pilihan henteu disarankeun. Ngeunaan CC Audio, aya pilihan séjén anu sami pisan atanapi lengkep, sapertos Dlink Audio Extender (DCH-M225) anu, salian ti ngadukung streaming, ogé mangrupikeun repeater tina sinyal Wi-Fi, anu ngamungkinkeun ngembangna jaringan sinyalna.