Google ngahontal perjanjian sareng BPS pikeun nawiskeun konténna online

YouTube-logo-sedeng

Dina taun-taun ayeuna, cara urang nganggo tivi parantos robih. Beuki seueur saluran anu sayogi pikeun kami, tapi pikeun seueur pangguna program anu ditawarkeunana ka kami henteu cekap sareng aranjeunna parantos milih ngagunakeun jasa pidéo streaming sapertos Netflix, Hulu, HBO ... dimana tawaran dina séri tipi parantos kéngingkeun beuki gedé. Salaku tambahan, jasa televisi kabel atanapi satelit beuki mahal sareng pangguna ngémutan naha ngajaga jasa atanapi ngabatalkeunana. Pikeun nyobaan ngahontal sadayana pangguna anu henteu resep teras-terasan mayar kanggo jinis jasa ieu Google sareng BPS parantos ngagabung pikeun sadaya pangguna anu henteu kersa mayar saluran kabel sareng milari alternatif anu langkung mirah.

BPS parantos ngahontal perjanjian sareng Google pikeun nawiskeun jasa televisi anyar dina platform YouTube anu bakal ningali cahaya taun payun. Numutkeun ka The Wall Street Journal, Google ogé nyobian ngahontal transaksi sareng Fox, 21st Cenetry Fox sareng Walt Disney. BPS hoyong liren ngandelkeun sambungan satelit atanapi kabel supados masarakat tiasa ngaraosan programna sareng ieu dimana hubunganana sareng Google sareng kamungkinan jasa pembayaran YouTube Beureum na disarengan.

Ayeuna Amérika Serikat mangrupikeun salah sahiji nagara dimana sacara praktis wajib ngagaduhan sambungan satelit atanapi kabel tiasa ngaraosan seueur rupa-rupa saluran, tapi konéksi ieu janten langkung mahal, anu ngamotivasi panyadia utama jinis ieu pikeun ningali yén aranjeunna gaduh palanggan anu kirang sareng kirang. Salaku tambahan, streaming jasa vidéo henteu seueur ngabantosan, sabab éta ngamungkinkeun urang pikeun ngarangkep séri sareng pilem karesep urang iraha sareng dimana waé urang hoyong.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.