Google ngaluncurkeun aplikasi na pikeun bersaing sareng Office sareng iWork dina iPad

Dokumén-Spreadsheet

Upami sababaraha minggu ka pengker Microsoft nampilkeun Office for iPad pikeun bersaing langsung sareng aplikasi iWork suite Apple (Halaman, Keynote sareng Nomer), ayeuna éta nyaéta raksasa anu sanés, Google, anu parantos ngaluncurkeun aplikasi na nyalira: Dokumén sareng Spreadsheets. Aplikasi na gratis, éta ngamungkinkeun duanana ningali dokumén sareng éditanana sareng ciptana, sareng éta ngahijikeun sareng Google Drive, janten, sahenteuna priori, sigana yén éta mimitian ti posisi anu langkung nguntungkeun pikeun pangguna tibatan alternatif Microsoft.

Dokumén-2

Duanana aplikasi ngamungkinkeun nyiptakeun dokumén sareng ngédit, ogé kamampuan ngabagi atanapi ngijinkeun kolaborasi ti pangguna séjén. Salaku tambahan, teu kedah ngagaduhan konéksi internét pikeun tiasa dianggo sareng dokumén anjeun, tiasa dilakukeun dina modeu offline sareng nyimpen dokumén dina alat anjeun.

Dokumén-1

Ngédit dokumén nawiskeun pakakas dasar. Pangguna anu langkung maju tiasa sono, tapi aplikasi na bakal langkung ti cukup pikeun kaseueuran pangguna anu milari éditor téks sareng spreadsheet supados tiasa dianggo tina alatna, aranjeunna bakal mendakan dina aplikasi ieu anu nembe dibuka ku Google salah sahiji alternatif anu saé pisan.

Lembar kerja-3

Antarmuka aplikasi bakal dalit pisan pikeun saha waé anu kantos nganggo Google Docs, alat wéb anu ditawarkeun Google pikeun nyiptakeun sareng ngédit dokumén tina panyungsi wéb nanaon. Ménu saderhana, diadaptasi kana interface touch of iPad sareng sareng gaya sareng desain aplikasi Google. A desain leres tanpa frills deui.

Lembar kerja-2

Aplikasi na gratis, sareng cocog pikeun iPad sareng iPhone, sareng aranjeunna ogé sayogi pikeun alat Android. Upami urang nambihan ieu Google nawiskeun salah sahiji pangguna 15GB gudang gratis, sareng éta ngan ukur $ 1,99 sasasih anjeun tiasa ngagedékeun gudang Google Drive dugi ka 100GB, pilihan ti Apple sareng Microsoft parantos katingalina teu pikaresepeun. Apple nawiskeun ngan ukur 5GB gudang iCloud gratis sareng sanaos tiasa dilegaan, hargana henteu kalapa kalapa. Microsoft nawiskeun sigana tawaran anu paling henteu dipikaresep, kalayan biaya taunan € 99 (atanapi € 10 per bulan), leres, kalayan 20GB gudang OneDrive.

Tawaran anu béda anu adaptasi sareng kabutuhan anu béda. Hiji-hijina hal anu leungit nyaéta aplikasi pikeun nyiptakeun presentasi Google, sami sareng Keynote atanapi PowerPoint. Google parantos ngumumkeun yén éta bakal gancang sayogi. Hoyong nyobian aplikasi Google Docs sareng Lembar anyar? Anjeun tiasa ngaunduh tina tautan ieu gratis.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   fromerocuevas cenahna

    Kuring henteu terang naha éta mangrupikeun hal kuring, tapi kuring henteu tiasa ngalebetkeun gambar dina Dokumén. Dina gilirannana, nalika kuring ngédit dokumén anu kuring gaduh di Google Drive, kuring henteu tiasa ngédit gambar anu dikandungna atanapi tabel na.

    Dina pandangan heula, sigana kuring yén éta mangrupikeun éditor anu sami anu dilebetkeun ku Google Drive, éta lakukeun hal anu sami tapi dina aplikasi anu sanés. Kuring ngabayangkeun yén kéngingkeun aplikasi mandiri ieu ti GDrive ngaréspon patarosan murni stratégis, anu tiasa dirungkulan ku Apple sareng Microsoft, sabab sacara operasional aranjeunna henteu nyumbangkeun anu énggal.

    Pondokna, aplikasi anu, pikeun waktos ayeuna, cukup dasar sareng jauh tina anu diarepkeun.

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Gambar moal tiasa ditambihan ku Google Documents, anu ngabatesan pisan operasina. Salaku tambahan, format dimana dokumén didamelna ngan ukur cocog sareng nyalira, janten kasaluyuan cekap terbatas. Dina pamanggih kuring, upami éta diidinan ngadamel dokumén sareng format Office .docx, sakumaha parantos dilakukeun ku QuickOffice ti Google, éta bakal janten aplikasi pikeun kaluar tina jalan anu cukup.
      Kuring ogé henteu pati ngartos, sabab Google ngagaduhan dua aplikasi: Google Dokumén sareng Spreadsheets dina hiji sisi sareng Quickoffice di sisi anu sanés anu ngalakukeun hal anu sami tapi kalayan format anu béda.