Google ngumbah nyanghareupan aplikasi na pikeun ios

Google Aplikasi

Google Anjeunna sadar yén pangguna alat Apple henteu ngadukung pisan ngagunakeun aplikasi na, ku alesan anu béda, sareng sigana anjeunna hoyong ngabalikeun kaayaan ieu. Kanggo ayeuna, anjeunna hoyong aplikasi na janten langkung sacara visual terintegrasi kana ékosistem Apple.

Sareng pikeun ieu éta recoding sadayana ti aranjeunna nganggo rarancang ku UIKit, Lingkungan visual Apple anu dianggo ku pangembang pikeun ngawangun aplikasi ios sareng iPadOS pihak katilu. Saatos sapuluh taun ayana aplikasi sapertos kitu, waktuna Google ngadamel sikep ka pangguna Apple.

Suite aplikasi Google pikeun ios sareng iPadOS, nyaéta, Gmail, Google Maps, Google Photos, Google Drive sareng YouTube, parantos nganggo antarbeungeut pangguna nyalira anu diwariskeun tina sistem operasi Android ampir dékade.

Ayeuna, tungtungna ieu bakal robih, sareng pangguna Apple bakal gaduh pangalaman visual ngeunaan aplikasi ieu dihijikeun kana ékosistem di iPhone y iPad. Parobihan anu parantos dianggo Google salami lami sareng sigana parantos maju pisan.

Jeff verkoeyen, kepala desain aplikasi Google pikeun ios, parantos ngajelaskeun dina akun na ngeunaan Twitter yén Google damel di handapeun desain UIKit, alat Apple pikeun nyiptakeun antar muka dina aplikasi kanggo iPhone sareng iPad. Anjeunna ngajelaskeun yén sateuacana UIKit henteu tiasa hirup kusabab "sela" dina basa desainna, tapi anu ayeuna aranjeunna parantos tiasa ngarobih aplikasi na nganggo alat ieu.

ios 14 muka jalan pikeun parobihan

Ti saprak ngamutahirkeun ios 14 Pamekar Google parantos ningali desain UIKit sacara ningkat cukup ku éta tiasa seueur dianggo dina aplikasi ios sareng iPadOS na. Saprak awal taun ieu, tim desain Google pikeun platform Apple mimiti damel dina ngarobih sadaya aplikasi na nyaluyukeunana sareng lingkungan anu ditawarkeun UIKit.

Verkoeyen teu acan masihan tanggal khusus pikeun peluncuran vérsi anyar aplikasi na pikeun iPhone sareng iPad. Éta ngan saukur komunikasi yén pembaruan ieu maju pisan. Buktina nyaéta akhir-akhir ieu Google téh Ngiring désainer énggal pikeun tim pangembangan aplikasi pikeun sistem ios sareng iPadOS. Janten urang tetep kedah ngantosan….


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.