Google ningkatkeun pilihan pikeun ngabagi sareng ngadamel pidéo dina Poto Google

google-poto

Aplikasi Poto Google éta mangrupikeun pilihan anu paling seueur dianggo ku seueur pangguna, ku sabab kamungkinan éta nawiskeun kami salian ti janten jasa anu ngamungkinkeun urang pikeun nyimpen jinis gambar atanapi pidéo lengkep gratis salami résolusi poto na henteu ngaleuwihan 12 megapiksel sareng pidéo na henteu dina 4k kualitas, dina Dina hal ieu, upami urang badé nyimpen éta gratis, aranjeunna bakal dirobah janten 1080p, upami henteu ruang anu diilikanna bakal didiskon tina tempat panyimpenan anu parantos kami kontrak. Google nembé waé nganyarkeun aplikasi deui, ningkatkeun pilihan pikeun tiasa ngabagi kontén anu parantos kami simpen dina Poto Google, ogé nambihan fungsi énggal pikeun nyiptakeun pidéo sacara otomatis.

Kalayan Poto Google, pikeun ngabagi poto karesep anjeun, anjeun ngan ukur kedah milih éta teras pencét dina pangsa kanggo milih jalma anu anjeun badé kirimkeun, daripada nganggo aplikasi anu parantos kami pasang dina iPhone kami. Upami réréncangan urang nganggo Poto Google, aranjeunna bakal nampi béwara ngalangkungan aplikasi, upami henteu aranjeunna bakal nampi pesen téks Kalayan tautan aranjeunna kedah pencét pikeun ngaksés kontén anu dibagikeun, tautan anu bakal dialihkeun kana albeum dimana gambar-gambar anu anjeun parantos bagi sareng jalma éta dipendakan.

Ku cara kieu, seueur waktos disimpen nalika ngabagi gambar atanapi video dina momen anu dipikaresep urang, kumargi Google ngurus sacara praktis sagala hal, anu kedah urang lakukeun nyaéta milih eusi anu urang hoyong bagikeun. Di sagigireun Google ogé parantos ningkatkeun kreasi pilem otomatis tina poto sareng video kami, tapi sigana aranjeunna moal ngan ukur hiji-hijina warta yén aplikasi Google ieu bakal ditampi, sabab aranjeunna negeskeun yén aranjeunna gaduh sababaraha langkung berita anu bakal sumping teu lami.

Poto Google sayogi didownload gratis di App Store, ngaliwatan tautan anu kuring tinggalkeun di handap.

Poto Google (AppStore Link)
Poto Googlebebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.