Google ogé ngabatalkeun acara online pikeun pangembang

Google

Tanggal 3 Maret, Google ngumumkeun yén kusabab coronavirus, éta ngabatalkeun acara anu direncanakeun diayakeun ku komunitas pamekar, Google I / O 2020, hiji acara anu parantos direncanakeun na diayakeun di tengah bulan Mei, sapertos mangtaun-taun. Dina pernyataan éta, raksasa pencarian nyatakeun yén presentasi bakal diayakeun online.

Nanging, sigana taun ayeuna, Google parantos mutuskeun pikeun ngabatalkeun konperénsi éta sadayana moal ngayakeun Google I / O 2020. Alesan anu dipasihkeun ku perusahaan pikeun henteu ngayakeun acara éta nyaéta teu mungkin ngumpulkeun peralatan anu diperyogikeun pikeun ngarékam boh presentasi sareng bengkel anu béda anu parantos direncanakeun pikeun dilaksanakeun.

Naon sababna? Nagara California nyarankeun nyingkahan jamaah jalma-jalma anu teu perlu. Henteu tiasa ngempelkeun alat-alat anu diperyogikeun tanpa ngalanggar undang-undang nagara bagian anyar ieu, anjeunna henteu ngagaduhan pilihan tapi ngabolaykeunana sacara lengkep. Dina pernyataan éta, Google nyatakeun yén bakal ngalakukeun sagala mungkin pikeun pamekar ngagaduhan sadayana inpormasi anu diperyogikeun ngalangkungan portal na pikeun komunitas ieu.

Microsoft ogé parantos ngabolaykeun acara langsung anu direncanakeun diayakeunana, Build 2020, anu dijadwalkeun lumangsung dina akhir Mei. Apple parantos nuturkeun léngkah anu sami ngabolaykeun WWDC 2020. Duanana perusahaan, naranjeunna ngajak anjeun kana acara online yén aranjeunna bakal ngaluarkeun pikeun nampilkeun sadaya berita anu bakal sumping dina vérsi salajengna tina sistem operasi sareng aplikasi na

Naha WWDC 2020 dibatalkeun?

Hukum anu nyingkahan balaréa anu teu perlu di California ogé mangaruhan Apple, tapi sanés Microsoft, sabab anu terakhir dumasarkeun di Redmond (Washington). Kanggo ayeuna Sanés perusahaan parantos ngumumkeun pembatalan acara online, tapi mungkin duanana perusahaan ogé bakal kapaksa ngabatalkeun presentasi, atanapi sahenteuna Apple.

Kanggo ayeuna, anu tiasa urang lakukeun nyaéta antosan ningali kumaha kamajuan pandemi di Amérika Serikat Sareng upami éta dilakukeun, éta maksa langkung seueur perusahaan pikeun ngagantungkeun acara anu aranjeunna rencanana dilakukeun sacara online.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.