"Scrollgate" tina Apple Watch sareng solusina

Apple-Watch-Belang

Kumaha carana upami kitu, peluncuran Apple dituturkeun ku "gerbang". "Antennagate" sareng iPhone 4, "Bendgate" sareng iPhone 6 sareng 6 Plus, sareng ayeuna sumping "Scratchgate" sareng Apple Watch. Nami ieu nyauran kanyataan yén seueur pangguna anu ngadu'a dina jaringan sosial sareng forum sareng éta Apple Watch na, "henteu aya alesan anu jelas" kagores. Bérés baja anu digosok tina Apple Watch masihan tampilan anu matak ngirut, tapi éta semir sapertos eunteung ngagaduhan kakurangan anu goresan ogé katingali tina liga. Hal anu béda pisan nyaéta yén aranjeunna disababkeun tanpa alesan anu jelas sabab sababaraha klaim. Naha ieu tiasa nyarios leres? Éta ngagaduhan solusi? Patarosan anu munggaran kedah dipasihan kauntungan mamang, sanaos waleran kuring (keukeuh, waleran pribadi kuring) nyaéta "TEU". Jawaban pikeun patarosan kadua saderhana pisan: enya, éta ngagaduhan solusina, sareng éta ogé saderhana pisan sareng mirah.

Pangguna ieu mangrupikeun salah sahiji anu ngamimitian "Scratchgate". Nalika anjeunna nyaritakeun urang dina Kala na belangna nembongan, kalayan panggunaan normal. Pasti, hayu urang tingali naon anu anjeunna kantos pasang di Instagram sababaraha menit sateuacanna.

Anu mana anu paling saé?

Poto anu dipasang ku Michael Kukielka (@detroitborg) dina

Narikna, garis-garisna katingali pas dina sisi anu sami jam tangan dimana aya kontak sareng tombol Moto 360, tombol kalayan ujungna seukeut anu mangrupikeun keajaiban anu leres pikeun ngeruk permukaan anu dipoles. Naha kontak sederhana sapertos anu ngabenerkeun karusakan éta? Anjeun anu kantos gaduh arloji baja ngagurilap ngagurilap pastina bakal terang yén ieu memang masalahna. Bérés anu digosok lemes pisan, sareng sanaos waja na kualitas sareng tahan, sapertos kasus Apple Watch sakumaha anu parantos kami carioskeun dina tulisan ngeunaan katahanan bahan na, lapisan ipis ditawarkeun ku finish sapertos eunteung ieu pisan hipu. Jelas pikeun kanyataan saderhana ngagemna ngahubungi kaos kami anu henteu pernah tiasa kajantenan, tapi éta tiasa kajadian sateuacan kontak alit sareng bahan heuras anu sanés khususna sareng ujungna anu seukeut.

indung

Solusina? Saderhana pisan. Anjeun ngan ukur peryogi polish aluminium sareng magnesium sapertos anu aya dina gambar, sareng kaén serat anu henteu corétan. Dina sababaraha menit anjeun bakal ningali jam tangan anjeun ngagurilap deui sapertos dinten kahiji. Anjeun ogé tiasa nyandak kana pembuat jam mana waé upami anjeun henteu wani ngalakukeun éta nyalira. Tapi tetep diémutan yén henteu disarankeun pikeun sering dilakukeun sabab naon anu anjeun lakukeun nyaéta ngaleupaskeun lapisan ipis tina waja, ampir teu katingali, tapi éta leres-leres. Sareng luhur sadayana, tong pernah ngalakukeun prosedur ieu dina Apple Watch aluminium anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.