Gosip aneh nunjuk ka dua konektor anyar dina iPad Pro 2022

IPad Pro 2022 bakal sumping dina sasih bulan ngalangkungan keynote resmi Apple. Diantara novelties utama datangna chip M2 sanggeus luar biasa luncat kakuatan diwanohkeun ku M1 dina generasi ayeuna iPad Pro. Desain alat teu diperkirakeun robah teuing. Sanajan kitu, hiji gosip anyar jeung aneh nunjuk ka datangna dua konektor opat-pin anyar ayana di luhur jeung handap ngaganti Panyambung Smart nu alat ayeuna boga.

Naha Apple hoyong dua konektor 4-pin dina iPad Pro 2022?

Gosip ngeunaan iPad Pro ngajaga desain generasi ayeuna. Sajaba ti éta, maranéhna ogé nunjuk kaluar kamungkinan datangna standar MagSafe pikeun ngecas alat nirkabel. Dina hubungan rarancang, kamungkinan yén éta bakal tetep saatos parobihan diwanohkeun sababaraha taun ka pengker. Émut yén desain iPad asli bakal janten anu robih, nyaluyukeun kana desain iPad Air sareng Pro taun-taun ayeuna.

A gosip anyar geus mucunghul dina net, dina web Macotakara, signalling perluasan tina iPad Pro urang Smart Panyambung. Ayeuna, iPad Pro gaduh konektor tilu-pin dina pungkur handap anu dianggo pikeun nyambungkeun sababaraha asesoris sapertos Magic Keyboard. gosip ieu announces datangna konektor 4-pin nu teu ngan bakal di handap tapi ogé bakal di luhur.

Pangatur Visual (Manajer Panggung) dina iPadOS 16
Tulisan anu aya hubunganana:
Ieu mangrupikeun panjelasan naha Visual Organizer iPadOS 16 ngan ukur ngadukung chip M1

Numutkeun laporan anu diterbitkeun, dua panyambung anyar ieu bakal ngabantosan périferal listrik anu bakal dihubungkeun ngalangkungan USB-C/Thunderbolt iPad Pro. Tapi, henteu aya pamanggihan anu kapendak dina kode sumber iPadOS 16 sareng henteu aya rencana anu muncul. asesoris anu merlukeun muatan éksternal. Hiji-hijina hal anu eupan gosip ieu éta Pabrikan alat tiasa nyiptakeun supir nganggo DriverKit, Kit pamekaran anyar Apple.

Urang bakal ningali upami iPad Pro tungtungna bakal ngarobih strategi dina tingkat konektipitas atanapi upami Apple bakal ngajaga Smart Connector sareng ngenalkeun standar MagSafe.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.