Gosip anyar ngeunaan iPhone 14: warna anyar, ngecas dugi ka 30 w sareng anu sanés

iPhone 14 warna ungu

Gosip langkung intensif ngeunaan iPhone 14 yén Apple kedah nampilkeun kirang ti sabulan. Aya seueur anu bakal ngadamel ramalan ngeunaan kumaha terminal énggal. Warna, batré, desain… sadayana bakal diitung sareng urang kedah sadar sabab sababaraha gosip éta bakal leres sareng kumaha tungtungna urang bakal ningali modél énggal. Upami nembe aya anu ngobrol harga peluncuran bakal kawas dua model panungtungan, ayeuna aya omongan a iPhone wungu jeung carjer nepi ka 30w jeung sababaraha hal séjén. 

Salah sahiji gosip anu aya dina Top 5 anu paling dipikaresep nyaéta peluncuran iPhone 14 dina warna anyar. Sapertos sateuacanna, warna énggal parantos ditambah kana kisaran sareng anu sanésna ditarik. Diperkirakeun yén warna telepon salajengna bakal wungu. Ieu sanés pertama kalina urang nguping gosip, tapi pikeun ayeuna éta tetep sapertos kitu, sabab éta henteu acan leres. datang deui kuat na Sigana leuwih ti kamungkinan yén ieu téh hiji definitif. 

Warna anyar datang na sejen kudu ninggalkeun. Disebutkeun yén wungu bakal ngagentos warna pink dina rentang dasar sareng yén dina Pro, éta bakal janten warna biru anu bakal dileungitkeun pikeun milih warna anyar ieu. Jadi sahenteuna manéhna nyebutkeun analis Jioriku ngaliwatan akun Twitter na .

Tapi anjeunna henteu ngan ukur nganalisa warna. Aya ogé omongan ngeunaan ngagunakeun bahan anu sarua nalika manufaktur telepon anyar. Aya ogé moal aya parobahan dina panyimpenan maranéhanana. Urang bakal neruskeun kalawan kamampuhan anu sarua. Dina naon bisa aya naon nu anyar dina alat ngecas. Apple tiasa kalebet dukungan pikeun kabel 30W sareng ngecas MagSafe.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Isabel cenahna

    sumur