Gosip anyar nyarioskeun ka urang kumaha Apple Watch Series 8 tiasa katingali

Aya kirang ditinggalkeun pikeun acara Séptémber dimana teu ngan iPhone (produk béntang) bakal dibere, tapi urang ogé bakal boga Apple Watch anyar. Runtuyan 8 beuki ngadeukeutan sakumaha gosipna beuki ngadeukeutan ngeunaan bakal kumaha, naon fungsina atanapi upami bakal aya langkung ti hiji modél (keurolahraga, jsb) Gosip penultimate, sapertos cangkir, nyarioskeun kumaha éta bakal tina segi warna, desain sareng bahan manufaktur. 

Nalika tanggal acara Apple caket, rumor naék. Henteu janten masalah naon alat anu urang bahas, gosipna sumping ka sadayana. Kami gaduh ieu ayeuna dikaluarkeun ku analis anu cecekelan Twitter @VNchocoTaco, anu nyarioskeun ka urang naon warna anu bakal urang tingali dina Apple Watch Series 8, ogé bahan sareng versi. Lamun urang nuturkeun pesen dipasang dina jaringan sosial tina manuk biru saeutik, urang tiasa maca ieu:

  • Model dina ukuran 41 sareng 45 mm
  • versi tina Aluminium bakal datang dina kelir:
    • Cahaya béntang, tengah wengi, Beureum (BEUREUM) sareng pérak
  • Éta waja Bakal datangna dina kelir handap:
    • Pérak, grafit jeung emas
  • Anjeunna ogé usaha pikeun nyarios yén waktos ieu moal aya versi Titanium

Lamun naon eta nyebutkeun sabenerna kaeusi, eta hartina urang leungit warna héjo sarta biru tapi balik deui ka warna pérak dina versi aluminium. Jeung sigana yén anjeunna teu sesat sabab aya warna anu urang terang sareng anu nembe diwanohkeun berkat MacBook Air sareng M2.

Sakumaha biasana dina rumor, hiji-hijina jalan pikeun nangtukeun naha éta leres nyaéta kalayan waktos sareng ngantosan Boh acara lumangsung atawa gosip ieu asalna tina sagala rupa sumber, nu ngajadikeun eta leuwih dipercaya jeung leuwih gampang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Luis cenahna

    Kuring nyangka leuwih batré, tapi kuring ningali yén dulur paduli kelir yén lamun titanium bakal leungit.

    Kuring pasti aneh.