Gosip ngeunaan Apple Watch Series 8 kalayan desain datar

Apple Watch Series 8

Apple Watch parantos janten penting pisan keur loba pamaké sarta ekspektasi sabudeureun generasi anyar pisan tinggi. Taun ka tukang, loba haseup dihasilkeun sabudeureun desain anyar nu Apple Watch Series 7. Ieu diprediksi yén edges rounded bakal ditinggalkeun dina ni'mat desain leuwih rectangular tur datar. Tungtungna teu aya tuah sareng aya kontinuitas. Sanajan kitu, Gosip ngeunaan desain anu langkung datar deui di sabudeureun Apple Watch Series 8 sarta kamungkinan yén sataun saterusna, Apple bakal nyieun kabisat pikeun alus.

Desain datar resonates sabudeureun Apple Watch Series 8

Anjeun teu ngalamun tapi Sigana mah a parantos katingal Dina sagala aturan. Urang ngahirupkeun deui hal anu sami anu kajantenan taun ka tukang tapi kalayan jalan anu panjang. Eta sadayana dimimitian ku informasi ti leaker well-dipikawanoh Jon Prosser ngeunaan kamungkinan desain anyar tina Apple Watch Series 7. Kanyataanna, anjeunna diala rencana CAD tina desain sakuduna dituju tur ngembangkeun runtuyan konsép, kalawan kampanye média hébat, dina. mana desain rectangular jeung datar anyar abandoning kurva sadaya generasi Apple Watch to date. Sanajan kitu, desain ahir Series 7 teu nyarupaan konsép atawa ngaleungitkeun edges rounded.

Ayeuna giliran nu Apple Watch Series 8 nu bakal ningali caang dina bulan datang. Rumor nunjuk ka tilu produk anyar dina presentasi ieu. Di hiji sisi, Apple Watch Series 8. Di sisi séjén, generasi kadua SE. Sareng, tungtungna, édisi énggal disebut edisi explorer, kalawan bahan leuwih mantap aimed olahraga resiko jeung kaayaan ekstrim.

Apple Watch Series 7 sareng desain anyar na

Tulisan anu aya hubunganana:
Gosip ngeunaan Apple Watch Series 8 Perbaikan Deteksi Saré Naék

Pamakéna UdangApplePro Dipikawanoh dina Twitter pikeun bocorna iPhone 14 Pro, diantarana, parantos ngajamin éta panel Apple Watch Series 8 bakal jadi rectangular. Anjeunna ogé ngajamin yén anjeunna henteu gaduh inpormasi ngeunaan sesa desain atanapi kotak sapertos kitu, janten kami ogé henteu terang naon waé. Tapi anu pasti nyaéta yén kristal sagi opat kedah kalebet dina kotak sagi opat. Ieu bisa nyegerkeun konsép Apple Watch datar, rectangular nu dimimitian, sakumaha urang geus ngomong, Jon Prosser sataun katukang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.