Greenpeace muji Apple pikeun kabijakan héjo na

greenpeace-apel

Dugi ka ayeuna, téknologi sareng perusahaan lingkungan hirup di antara anu goréng sareng biasa, tapi akhir-akhir ieu sareng sadayana salaku strategi pemasaran (naha urang bakal ngabobodo sorangan) téknologi sareng perusahaan éléktronik anu paling terkenal bangga nunjukkeun ka saha-saha inisiatif ékologisna sapertos kitu yén aranjeunna ngajantenkeun yén produkna ningkatkeun planét tibatan ngancurkeunana, sareng kumargi masarakat Cupertino henteu resep éléh, aranjeunna ogé nomer hiji dina strategi kelestarian.

Greenpeace dinten ayeuna nyebarkeun laporan anu judulna "Bersih dina Pencét: Pitunjuk Ngawangun Internét Héjo" di mana éta nunjukkeun Apple salaku pamimpin diantara perusahaan téknologi nalika nyarioskeun perkawis énergi anu diperpanjang. Laporan nyatet yén Apple mangrupikeun perusahaan anu parantos damel paling seueur dina kagiatan kelestarian ieu, ngamajukeun inisiatif anyar sareng ningkatkeun anu sateuacanna pikeun ngahontal saratus persén jasa awan anu tiasa diperbarui pikeun sataun sanés.

Apple terus mingpin proyék pikeun ngajaga panyadia jasa online ku énergi anu terbarukan, bahkan nalika aranjeunna ngalegaan, sumber énérgi anu diperpanjangna tetep nyayogikeun jasa anu kedah dijaga. Tilu basis data ageung anu diumumkeun taun ka tukang bakal diwangun sareng dijaga ampir sadayana kana énergi anu tiasa diénggalan, salian ti ngahontal dampak anu positip ku ngadorong panyadia utami na pikeun ngajaga kamajuan sareng komitmen pikeun énergi terbarukan.

Apple ngaguar kamajuan lingkunganana dina Poé Bumi sakumaha urang ogé diajar, ngumumkeun kolaborasi sareng Dana Konservasi Amérika Serikat pikeun ngajagaan 36.000 héktar leuweung ku ngamajukeun panggunaan produk bungkusan anu sustainable. Ogé minggu ieu Apple ngumumkeun proyék-proyék kelestarian énggal di Cina (anu bakal janten daérah anu paling rusak lingkungan) ngalangkungan asosiasi anu mirip sareng World Fund for Nature and Forest Protection, ngamajukeun panggunaan tanaga surya di Cina pikeun pembuatan produk na.

Numutkeun ka Greenpeace, Apple ngahasilkeun langkung énergi tibatan éta nyéépkeun sarana anu tiasa diénggalan, tapi éta pangkat Yahoo, Facebook sareng Google saatos Apple masing-masing 73%, 49% sareng 46%. Posisi Amazon anu ngan ngahasilkeun 23% tina naon anu dikonsumsi heran sareng ngadesek Amazon pikeun masihan jabatanana dorongan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.