Gurman: iPad Pro kalayan layar miniLED bakal sumping dina April

Nalika kami masih ngantosan tanggal acara Apple salajengna janten diklarifikasi, saatos kagagalan anyar dina prediksi Prosser, Mark Gurman parantos terangeun perkawis ieu, sareng mastikeun yén iPad Pro anyar kalayan layar miniLED bakal sumping dina April, masihan sababaraha detil spésifikasi na.

Sigana mah sacara lengkep ditetepkeun yén acara Apple nyaéta tanggal 23 Maret, tapi Gurman parantos ngawartoskeun ka kami yén iPad Pro kalayan layar miniLED, anu bakal janten salah sahiji pengumuman tina acara anu ditunggu-tunggu ieu, bakal sumping April payun, janten Sigana mah acara presentasi kedahna tanggal 30 Maret atanapi di awal April. IPad Pro anyar bakal sumping sareng parobihan penting dina spésifikasi na anu kalebet layar énggal, prosesor énggal sareng parobihan dina konektor.

Numutkeun ka Gurman, iPad Pro anu énggal bakal gaduh desain anu mirip pisan sareng model ayeuna, ngajaga ukuran layar: 11 ″ sareng 12,9 ″, tapi ku layar énggal anu bakal nganggo téknologi miniLED, anu bakal ningkatkeun kacaangan sareng kacaangan . kontras sareng modél ayeuna. Sanaos sigana layar anyar ieu bakal diwatesan ku modél 12,9 ″, tetep modél leutik dina layar anu sami dugi ka ayeuna. Titik ieu henteu acan dikonfirmasi, tapi kamungkinan yén ieu kajadianana tinggi. Éta ogé bakal kalebet prosésor A14X énggal, anu bakal "sami" sareng prosésor M1. tina MacBook Air, MacBook Pro sareng Mac mini ayeuna.

Ogé bakal aya parobahan konektor, anu bakal tetep Jenis USB-C, tapi ku téknologi Thunderbolt, anu henteu ngan ukur bakal ningkatkeun kagancangan mindahkeun data, tapi ogé bakal ngamungkinkeun kasaluyuan anu langkung saé sareng monitor éksternal, bahkan Apple tiasa nambihan kamungkinan nganggo layar lengkep nalika urang sambungkeun kana monitor éksternal. Ku gaduh jinis sambungan anu sami, éta bakal tetep cocog sareng asesoris USB-C.

Éta ogé jalan mini iPad anyar kalayan layar pangageungna, berkat pangirangan pigura anu tiasa diramal nalika nyandak desain iPad Pro sareng iPad Air anu ayeuna, sareng iPad "murah" anyar, tapi éta moal ningali cahaya dugi ka engké di 2021, janten kami sigana moal ningali nanaon waé dina acara salajengna, henteu acan tiasa dipastikeun, dimana kami bakal ningali AirTags anu diarepkeun, ogé AirPods 3 anyar anu muncul pisan dina gosip panganyarna ngeunaan perusahaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.