Game Lord of the Rings: Perang diluncurkeun 23 Séptémber

Lord of the Rings: Perang

Kaulinan panganyarna anu pencét App Store dumasar kana karya JR Tolkien, The Lord of the Rings bakal dina tanggal 23 Séptémber dina nami The Lord of the Rings: War, judul nawiskeun kami sababaraha kado upami urang ngadaptar sateuacan diluncurkeun.

Lord of the Rings: War mangrupikeun kaulinan perang geostrategic musiman ti developer NetEase sareng Warners Bros damel babarengan sareng Interactive Entertainment. Sadaya pamaén anu daptar sateuacan dirilis, bakal nampi bungkus kado anu kalebet potrét Bilbo Bolson.

 

Judul anyar ieu disetél dina Jaman Katilu Bumi Tengah sareng ngajukeun pamaén pikeun misi anu saderhana pisan: mingpin hiji faksi pilihanna ngalangkungan dunya Arda anu lega pikeun ngaku Cincin.

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta mutuskeun naha ngadukung anu alus atanapi anu jahat. Gumantung kana pilihan urang, urang tiasa ngawangun aliansi sareng pamaén sanés pikeun perang pikeun ngéléhkeun faksi anu lawan sareng ngaku daérah énggal dina peta.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur inpormasi ngeunaan judul ieu, anjeun tiasa mampir Saluran YouTube Devs di Tavern. Lord of the Rings: Perang bakal sayogi pikeun anjeun unduh lengkep gratis sareng bakal kalebet pameseran jeroeun aplikasina

gusti kaulinan cincin

Salian ti App Store, ogé bakal sayogi kanggo Android ngalangkungan Toko Toko Samsung sareng Play Store. Upami Anjeun hoyong kéngingkeun bungkus hadiah khusus dina waktos judul ieu dileupaskeun dina Séptémber 23, anjeun masih tiasa ngadaptar ngalangkungan tautan ieu, dimana anjeun kedah nunjukkeun daérah sareng alamat email anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.