Kaget anjeunna kanggo Hari Ibu ku hadiah ieu

Sakali deui, tim iPhone Actualidad parantos mutuskeun pikeun ngabantosan anjeun dina kaping penting ieu. Hari Ibu dugi ka 2 Mei, sareng kami yakin yén kembang has sareng coklat mangrupikeun klasik, tapi indung anjeun pantes langkung ti éta.

Hayu diri anjeun dipandu ku rekomendasi kami, kami masihan anjeun kado anu pangsaéna pikeun Poe Indung supaya anjeunna terus reueus ka anjeun. Sakumaha biasa, henteu sadayana anu kami nunjukkeun ka anjeun bakal nyetak layar apel, didieu urang bet dina daptar produk anu saé kalayan nilai anu saé pikeun artos, janten tong sono sareng tandana nyalira sakedik

Pendakan otomatisasi bumi sareng bumi anu nyambung

Teu aya kasalahan, klise sering leres leres kumaha teuing urang henteu resep aranjeunna, sareng éta mangrupakeun bebeneran sapertos kuil anu teu aya anu masak sapertos indung anjeun. Anjeunna ngagaduhan mémori anu saé, hal anu anjeun henteu pusaka, tapi éta henteu ngaraos nempatkeun anu saé Amazon Echo Show 5 ku Kaahlian Resep Paling umum. Upami henteu, anjeun bakal tiasa nempatkeun lagu karesep anjeun dina Spotify ngalangkungan panyatur anjeun. Alat anu saé ieu dijual di € 55 di Amazon, nawar sesah hésé dipaliré dina kaping khusus ieu.

Produk Amazon Echo Show anu sanés anu kami nyarankeun dina saluran kami sapertos kieu:

Nanging, upami urang langkung tohan ngeunaan produk ti perusahaan Cupertino, anjeun parantos terang yén HomePod Mini alit sareng hebat, produk anu ngan ukur 99 euro Éta parantos janten kasuksésan pikeun Apple, sahingga parantos ngaleungitkeun HomePod tradisional.

Kasus sareng asesoris alat anjeun

Anjeun moal sono bisi anu saé pikeun iPhone hebat anjeun, dina hal ieu Elago sok janten pilihan kahiji urang, salah sahiji mérek utama di pasar anu nawiskeun awét, nyaman sareng naha henteu nyarios, produk anu gaya. Dina hal ieu aranjeunna nampi harga anu murah pisan dina situs sapertos Amazon, Di dieu di iPhone Aktualidad kami parantos diuji seueur kasus na sareng hasilna biasana endah.

Panutup anu disarankeun sanésna nyaéta:

MagSafe Duo mangrupikeun produk spektakuler anu sanés anu parantos kami uji di dieu di iPhone News sareng éta parantos masihan kami performa anu spektakuler. Salam ka nirkabel ngecas ku produk unik sareng gaya ieu ti Apple anu bakal ngijinkeun indung anjeun pikeun ngeusi batre iPhone sareng Apple Watch dina waktos anu sami. Éta gaduh waktos loading langkung ti cukup sareng sanaos kami terang yén harga na luhur, kami aya dina kisaran produk "premium", pastina indung anjeun henteu pantes kirang.

Nanging, kami ogé nyarankeun string anu saé pikeun produk jeung asesoris anu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajaga batré alat anjeun maksimal kalayan gaya sareng efektivitas:

Sora sareng spéker

Ayeuna waktuna pikeun nyarankeun panyatur, anjeun moal sono ka Sonos Roam anu anyar, produk terpadu kalayan saé pisan anu indung anjeun bakal tiasa nyandak dimana waé di bumi kusabab éta nirkabel. Salian kasaluyuan sareng Spotify Connect sareng sadaya asistén virtual sapertos Amazon Alexa sareng Google Assistant, urang gaduh Apple AirPlay 2 sareng HomeKit 2, janten bakal pas sampurna kana lingkungan Apple upami éta anu anjeun badé jantenkeun pikeun indung anjeun. Éta spéker premium sakitar $ 170 dina Amazon, anu pastina tétéla hebat pisan.

Upami anjeun milari anu langkung mirah, urang ngagaduhan Amazon Echo Dot, éta tina 38 euro nawiskeun kami hasilna langkung pantes, Urang bahkan tiasa ngagaleuh vérsi anu ngagaduhan jam alit sareng indung urang tiasa ngagunakeunana salaku jam alarm diantara seueur hal-hal sanés. Éta pastina mangrupikeun salah sahiji nilai paling pikaresepeun pikeun produk artos anu tiasa urang mendakan.

Upami anjeun milari headphone kalayan rasio kualitas / harga kami ngagaduhan Kygo Xerior, headphone pisan kompak ku pembatalan noise aktif sareng sadaya pungsionalitas anu tiasa anjeun bayangkeun. Aranjeunna nawiskeun kami alternatip nyata pikeun AirPods Pro pikeun harga 120 euro dina Amazon. Aranjeunna gaduh mikropon anu hebat janten anjeun tiasa ngamangpaatkeun éta kanggo nelepon Telepon FaceTime anu biasa pikeun tanggal ieu. Anjeun pasti kedah ningali anu saé pikeun alternatif ieu.

Pilihan séjén dina tingkat headphone nyaéta:

Kami parantos nawiskeun anjeun kompilasi produk sora anu saé pikeun sadaya kualitas sareng harga sahingga anjeun tiasa mutuskeun diri, saha anu paling terang ka indung anjeun, mana anu paling dipikaresepna.

Gadget sareng sagala rupa alat

Kami ayeuna nuju ngiringan kompilasi produk éta anu tiasa ngahias dinten anjeun sareng mendakan téknologi ku cara anu pangsaéna. Kami écés mimitian ku Amazon Kindle, e-book anu paling terkenal di pasar gaduh lampu latar, katalog kegilaan sareng seueur kabaruan éta ngan ukur 89,90 euro éta bakal ngamungkinkeun indung anjeun balik sadaya waktos maca anu pantes. Tanpa diragukeun, buku éléktronik mangrupikeun alternatif anu langkung pikaresepeun.

Tangtosna indung anjeun ogé pantes ngawaskeun sadaya kagiatanana, kusabab ieu alternatip anu tiada tandinganna dina hal kualitas / harga jelas Xiaomi Mi Band 6, ayeuna dihandap 50 eros, Éta bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngawaskeun gerakan anjeun, ngamangpaatkeun waktos latihan anjeun sareng, di luhur sadayana, maca bewara anjeun ku cara anu paling gampang sareng gancang.

Nanging, jelas yén Apple Watch Éta saingan anu ngéléhkeun dina hal ieu, éta sababna kami nunjukkeun Apple Watch Series 6, jam tangan pinter perusahaan Cupertino kalayan pangabisa sareng desain anu pangsaéna dugi ka ayeuna, éta sababna kami salawasna nyarankeun alternatif ieu. Nanging, anjeun tiasa kéngingkeun na kirang ti 400 euro dina Amazon sadaya warna.

Pembersih vakum robot Éta ogé kasuksésan anu kejem, kami parantos nganalisis seueur ku bantosan Actualidad Gadget, nanging, dina hal ieu penting pikeun diémutan yén aya seueur ragam sareng khususna seueur harga anu béda, kami nawiskeun pisan pikaresepeun:

Kami ogé tiasa nawiskeun anjeun sababaraha produk "bénten" sapertos termometer dapur pinter anu unik ieu Éta bakal cocog pikeun indung anjeun pikeun ninggang enak anu anjeunna nyiapkeun pikeun anjeun.

Ieu sadayana anu urang tiasa nawiskeun ka anjeun Dina iPhone News janten anjeun tiasa mendakan hadiah anu paling cocog dina Hari Ibu. Sakumaha biasa, Kami ngarékoméndasikeun anjeun sumping kana kanal YouTube kami dimana tanpa ragu anjeun bakal mendakan seueur produk anu pikaresepeun. Candak kasempetan pikeun ngalanggan sareng nyungkeun urang aya patarosan ngeunaan produk anu dianalisis dina kotak koméntar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.