Reuwas! Samsung Galaxy S6 Edge ogé ngaduakeun [video]

Pasti moal aya urang anu hilap kana kontroversi anu aya di iPhones 6 sareng 6 Plus sababaraha dinten saatos diluncurkeun, nalika sababaraha video penting dina YouTube nunjukkeun kumaha parangkat, khususna iPhone 6 Plus, bakal ngabengkokkeun upami kateken tekanan (tah, tikungan aluminium upami anjeun maksa, saha anu bakal nyarios).

Janten, saatos ribut-ribut disababkeun ku "uji ketahanan" ieu, jalan anu énggal Samsung Galaxy S6 Tepi pikeun jenis uji ieu anjeunna langkung ti wajib. Sareng budak lalaki urang parantos reuwas. Abdi émut kumaha salah saurang urang Korea anu sumping nampilkeun alat éta dina Mobile World Congress di Barcelona nyebatkeun "ngaberkahan diri", nyatakeun yén smartphone énggalna henteu tunduh. Naha anjeun hoyong nyarioskeun perkawis bendgate? Nya hayu urang ka dinya.

Jalma-jalma di SquareTrade parantos ngalaksanakeun tés anu aya dina Samsung Galaxy S6 Edge, HTC One M9 sareng iPhone 6 Plus, kéngingkeun hasil anu sami pisan dina alat Samsung sareng Apple. Duanana terminal dobel nalika ngalaksanakeun 110 pon (50 kilogram) tekanan pikeun aranjeunna, diungkulan ku pangwangunan One M9, anu tungtungna turun tina 120 pon (54 kilogram).

Nanging, aya bédana dasar antara Galaxy S6 Edge sareng iPhone 6 Plus, sareng éta anu tilas masihan potongan kaca nalika ngabengkokkeun, anu sanés masalah sareng iPhone. Langkung saé urang tiasa mastikeun ieu nalika aranjeunna neraskeun tés sareng parios titik dimana paranti ngeureunkeunana. Upami kitu Galaxy S6, lirén janten operasional dina tekenan 149-pon (67,5 kilogram), sedengkeun pikeun iPhone 6 Plus anjeun kedah masihan langkung tekanan, persis pon 179 (81 kilogram).

Janten, urang tiasa ningali yén Samsung Galaxy S6 Edge henteu ngan ukur ngagulung handapeun beurat anu sami sareng iPhone, tapi éta nolak kirang sacara umum. Kumaha anéh, huh?

 

 

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

42 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Stuart cenahna

    Jujur, kuring henteu mendakan logika ALAS pikeun jinis «Tes» ieu, bayangkeun omong kosongna nganonaktifkeun sakitar $ 2000.00 ngan ukur pikeun terang naha ieu atanapi sélulér ditekuk ... Lengkep!

    1.    platinum cenahna

      Nya maka anjeun bakal sieun ningali kadali kualitas wajib perusahaan sateuacan nempatkeun produk dina pasaran. Kuring henteu terang asal-usulna terminal pidéo, tapi sababaraha kali perusahaan nyalira nyayogikeun terminal ka média khusus supados aranjeunna tiasa ngalaksanakeun tés setrés umum.

      Hal sanésna nyaéta pidéo Kaffir anu kaluar ku nempatkeun iPhone dina gelombang mikro, dina nitrogén cair, ngabanting atanapi motong éta nganggo ranté. Éta henteu raoseun pisan, sareng sanés waktos munggaran halaman wéb ieu masihan jinis video hype ieu, anu kuring henteu ngarti pisan.

  2.   Pa Castelli cenahna

    Facundo Casal Després

    1.    Facundo Casal Després cenahna

      Che tapi upami henteu mangrupikeun ponsel tumpukan éta bakal teras-terasan kajadian upami kakuatan sapertos kitu diterapkeun

  3.   David Obregon cenahna

    Haber Frank anjeun nyarios yén SAMSUNG henteu ngabengkokkeun.

  4.   Frank Ramirez cenahna

    Hahaha ok .. Abdi tetep S5 abdi hahaha

    1.    David Obregon cenahna

      Plástico

  5.   Gambar placeholder Carlos Garza cenahna

    Naon hal bodo. Naon léngkah sélulérna, tapi jalma anu ngalipet iPhone 6 nganggo panangan sareng anjeun ngan ukur hoyong pencét kompetisi, anjeun ngalakukeun ieu nganggo mesin. Éta pendapat abdi.

    1.    David Perales cenahna

      Anu dina pidéo jelas nunjukkeun yén éta dirékam dina waktos anu sanés, kumargi jam iPhone ... nyaéta henteu ngabengkokkeun sakali ... kanggo terang kumaha carana na, kusabab pidéo na diédit .. Sareng naha anjeun nyarios, alat Aluminium naon waé anu kandelna iPhone, kalayan kakuatan anu cukup, éta dibengkokkeun sareng sadayana ngritik éta

    2.    Pedro Lopez cenahna

      ujung s6 dibengkokkeun ku panangan

  6.   Jorge Hernandez cenahna

    Mesin éta dua kali dugi ka Nokia 3310 ave

  7.   Pedro Gonzales cenahna

    Xq ulah ngalakukeun tés ku nempatkeun S6 sareng iPhone dina saku anu tahan sababaraha jam badé ka sababaraha tempat sareng nganggo calana anu ampir ketat kanggo ningali anu mana lipatanna! Hayu urang jujur ​​dina kahirupan sadidinten urang nganggo dina calana sareng hiji-hijina hal anu ngalipet nyaéta iphone 6!

    1.    Daniel Campos cenahna

      Naha anjeun parantos nyobian éta nganggo iPhone 6? Kusabab kuring gaduh berita kanggo anjeun, éta ogé henteu ngagulung ogé.

    2.    Daniel Campos cenahna

      Naha anjeun parantos nyobian éta nganggo iPhone 6? Kusabab kuring gaduh berita kanggo anjeun, éta ogé henteu ngagulung ogé.

    3.    Pedro Gonzales cenahna

      Upami rerencangan nganggo calana ketat sareng teras-terasan nganggo iPhobe sareng henteu ngéngkrok pisan tapi upami anjeun tiasa ningali anu keuna dina suku na .... sareng hiji hal anu katingali dina internét anu parantos aya dina masing-masing upami anjeun percanten atanapi henteu

    4.    Pedro Gonzales cenahna

      Upami rerencangan nganggo calana ketat sareng teras-terasan nganggo iPhobe sareng henteu ngéngkrok pisan tapi upami anjeun tiasa ningali anu keuna dina suku na .... sareng hiji hal anu katingali dina internét anu parantos aya dina masing-masing upami anjeun percanten atanapi henteu

    5.    Antonio Carrasco cenahna

      Nya, kuring parantos sareng iPhone 6 kuring saprak Séptémber sareng éta henteu ngagulung. Kuring henteu terang naon anu bakal dilakukeun ku réréncangan anjeun tapi ku panggunaan normal éta moal ngabengkokkeun.

    6.    Antonio Carrasco cenahna

      Nya, kuring parantos sareng iPhone 6 kuring saprak Séptémber sareng éta henteu ngagulung. Kuring henteu terang naon anu bakal dilakukeun ku réréncangan anjeun tapi ku panggunaan normal éta moal ngabengkokkeun.

    7.    David Perales cenahna

      Abdi gaduh 6 na sapertos anyar ... ayeuna, upami anjeun nempatkeun kana saku tukang sareng linggih, éta logis anjeun ngalipetna, tapi dina saku payun, kuring henteu percanten paduli sabaraha aranjeunna nyarios

  8.   Jordi Vilaró cenahna

    Ombre upami aranjeunna nganggo mesin normal anu sélulér mana waé

  9.   Willy nij cenahna

    Tangtosna sareng éta mesin anu tetep, pidéo nganggo panangan pikeun ningali naon anu lumangsung.

  10.   Julian Ramirez cenahna

    Sareng naon anu matak reuwasna? Saha anu nyarios henteu telepon dobel? Abdi henteu mendakan héran

  11.   Ricky garcia cenahna

    Naha anjeun henteu acan maca tulisanana? Sanés mesin atanapi susu, dina tekenan naon waé éta dua kali janten 50kg tapi Samsung musnah langkung tiheula ku neraskeun tekanan. Saha anu ngalipet upami anjeun ngusulkeun, sanaos ku panutup kami angkat, tapi kuring seuri ayeuna sareng saha waé anu seuri terakhir seuri langkung saé, langkung resep tes kualitas Apple tibatan ujian tina "klon" Koréa na

  12.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Pedro Gonzales éta nunjukkeun yén anjeun ngagaduhan sésa pasta, leres? Kusabab kuring gaduh iPhone 6 plus tanpa panutup sareng tanpa pelindung layar, sareng kuring ngalakukeun Bmx, olahraga anu picilakaeun anu nyandak curukna beurat sareng sangsara dina telepon sélulér sareng henteu ngagulung milimeter! Upami anjeun jaga kalayan saé éta henteu kedah dibéngkokeun tapi tangtosna upami anjeun henteu paduli naha éta tikungan kusabab anjeun gaduh langkungna pasta, ogé naon anu anjeun pikahoyong kuring lakukeun sareng MATA SAYA NGGUNAKAN JEANS SANGATNA SESUAI UNTUK NYIEUN TRIK !! !

    1.    platinum cenahna

      Anjeun nyarios yén anjeun nyandak ponsel anjeun tanpa panutup atanapi pelindung dina saku anjeun, bari ngalakukeun BMX terang yén éta mangrupikeun prakték dimana anjeun tiasa murag sababaraha kali ... sareng pas saatos anjeun nyarios yén upami anjeun leres-leres ngajaga éta, teu nanaon kedah kajantenan. Nya, urang kedah ngagaduhan konsép anu béda tina naon hartosna 'jaga hal anu saé', sabab kuring henteu nempatkeun hapé dina kantong kuring anu ngalakukeun BMX sanajan kuring gaduh 3 kasus.

  13.   Edgar olivera cenahna

    Samsung ngan ukur saé kanggo tv, teu aya anu langkung saé tibatan iPhone

  14.   Ennio Jesus Montes cenahna

    Pedro MontesPedro Montes

  15.   Dany Valdez cenahna

    VIDEO ieu mangrupikeun orok anu langkung ageung tibatan di imah !!! OBVIOUS SAHA TELEPON SÉLÉN SIA BÉKÉN BUNGKUNG KUMAHA !!! PASANG 4S atanapi 5S JEUNG KITU JADI JIEUNAN BOLA JEUNG KITU TEKAN KASUKURAN !!! I SAW TAMAÑA BOLUDEZ!

  16.   Carlos Gomez cenahna

    Naon catetan anu kurang ajar langkung bajingan sareng langkung bajingan pikeun ngabengkokkeun telepon $ 800 sareng pameran dolar upami aranjeunna henteu hoyong éta dibengkokkeun, janten tina baja, waktos.

  17.   vaderiq cenahna

    Blog ieu kéngingkeun komisi pikeun promosikeun Apple ogé, mimiti sadaya iPhones 6 sok ngalaman cacad éta (bendgate), "cacat" anu Apple henteu hoyong terang kusabab upami kitu éta bakal mangaruhan penjualan aranjeunna sacara serius sareng aranjeunna milih nyalahkeun pangguna. . Kuring gaduh 2 réréncangan anu parantos iPhone narilep, tanpa nganggo ekstrim, dina kantong FRONT tina calana na kuring nyaritakeun aranjeunna tina pangalaman réréncangan anu untungna di dieu di Amérika Serikat Apple parantos tanggel waler sareng kabeneran aranjeunna dikabulkeun alat-alat anyar . Sareng leres, sadaya telepon sélulér ditekuk, tapi teu aya anu kantos ngadamel riwayat "telepon sélulér anu bengkok sareng rapuh" kalayan biasa dianggo sapertos Apple. Nalika aya masalah, éta kedah dikenal sareng utamina nalika terminal na $$$ high-end, anu tungtungna pangguna kapangaruhan.

  18.   eureun cenahna

    Éta omong kosong ... urang kedah ningali tekanan naon anu aranjeunna tampi pikeun masing-masing, kuring yakin pisan yén s6 sakumaha lemahna iPhone 6.

  19.   Paul mitroi cenahna

    Anjeun kedahna ningali pidéo mojang anu megatkeun kacang sareng dua galaksi s6

    1.    Dany sequeira cenahna

      Sareng anjeunna ditingalkeun teu nganggo telepon sareng hoyong tuang kacang.

  20.   Sergio Alberto cenahna

    Éta atra yén telepon naon bends, éta konyol

  21.   Jairo SUa Ma cenahna

    Hahaha hahahaha abdi rusak !! Tangtosna ngeluk

  22.   Ny cenahna

    Naon hal anu teu masuk akal, naon waé terminal anu jelas yén upami anjeun maksa, éta dibengkokkeun. Komo deui nalika aranjeunna beuki ipis. Sadaya ieu sigana atra pikeun kuring naon waé mérekna.

  23.   Pepe cenahna

    Kuring parantos ngagaduhan iphone 6 PLUS ampir 5 bulan sareng kuring henteu ngagulung nanaon pisan. Naon anu dipasihkeun ku mania pikeun ngagulung telepon ku kakuatan kasar….

  24.   Juan cenahna

    Ayeuna naon anu bakal diomongkeun fanboy Shamshung? Kalayan kirang tekanan 140 lbs ngarecah S6 sareng iPhone 6 kalayan 170 lbs. Jelas unggal telepon ngalipet dina tekenan sapertos kitu, tapi ieu mangrupikeun pukulan pikeun anu nyarios parah ngeunaan Apple. Sareng kami parantos sadar yén sieun timbul dina diri aranjeunna unggal apel nyandak terminal anyar.

  25.   Miguel cenahna

    IPhone mangrupikeun anu pangsaéna pikeun henteu aya persaingan, henteu kunanaon pikeun ngalakukeun tés ieu pikeun terang kualitas produk anu urang mésér tapi teu satuju sareng seueur pidéo anu nyebarkeun yén jalma anu tanpa uteuk ngancurkeun telepon ku palu, motor ditutup sareng sajabana

  26.   Manuel cenahna

    Tulisan ieu ngajantenkeun kuring seuri…. ngabengkokkeunna ku panangan sapertos anu teu omong tina Toyo 6 pikeun ningali naha anjeun ayeuna aranjeunna sieun ku omong kosong na

  27.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Platinum, ngurus éta anu leres anu kuring lakukeun nalika kuring ngantepkeun kana méja laun, kuring henteu kantos lungsur, kumargi iPhone 5 kuring parantos ngurus éta siga putrana kuring sorangan, sareng waspada yén kuring henteu ngagaduhan barudak, hal anu sanés nyaéta kuring terang ngagugurkeun trik, sareng sababaraha kali kuring henteu murag, nalika éta trik rumit kuring henteu nyandak iPhone sareng kuring sabab kuring terang naon anu lumangsung !!, Kami budak umur 18 taun anu henteu teu gaduh padamelan sareng kuring ngurus iPhone langkung seueur tibatan kahirupan kuring, kuring langkung resep murag sareng kuring megatkeun hiji hal sateuacan ponsel anu hargana 1000 euro, kamari kuring ngagaleuh anjeunna kasus tochas anu gaduh tilu lapisan sareng tempered khusus gelas anu nutupan layar sadayana dugi ka gigir anu biaya kuring 25 euro gelas, ayeuna kuring langkung aman tapi tetep, kuring ngurus iPhone sabab kuring terang yén éta mahal, mahal pisan sareng kuring henteu hoyong ngaco éta ! Perhatikeun yén kuring masih gaduh iPhone 3G utuh sareng kuring ogé nganggona !!, Handphone anu mahal nyaéta pikeun ngurus éta, tapi aya jalma anu seueur artos, muhun, aranjeunna sirik ka kuring kusabab aranjeunna gaduh artos, salam bro!

  28.   penismaximus cenahna

    Hei hatur nuhun, aranjeunna nyalametkeun nyawa kuring, ayeuna kuring moal nganggo Galaxy S6 salaku dukungan atanapi nanjak di luhurna, hartosna naon kentut, teu aya jalma dina pikiran anu leres bakalan bakti diri ningali sabaraha beuratna smartphone aranjeunna tiasa ngadukung ,,, sama sekali henteu perlu uji éta, Tés ieu dibayar tipayun ku perusahaan tandingan, sanaos aranjeunna ngorbankeun salah sahiji milikna, anu aranjeunna paduli nyaéta ninggalkeun Samsung dina jalan anu goréng ... SAMSUNG GALAXY S6 nempatkeun sadayana téknologi na kontol dina burit tina iPhone 6 anu goréng, sareng entong bangsat abdi fanboy Samsung, janten untung kuring gaduh sony xperia z3