Aranjeunna ngatur pikeun ngaretas Apple Watch pikeun nganggo telepon khusus

custom-apple-watch-dial

Saatos ngaretas Apple Watch pikeun maénkeun kaulinan flappy manuk versi dirobah dina jam tangan, diantarana, Hamza Sood balik deui ka serangan ku hack anyar kalayan langkung raos tibatan maén gim terkenal dina layar anu leutik sahingga urang tiasa nutupan ku ramo atanapi nempatkeun teuing setrés kana makuta digital. Dina kasempetan ieu, naon anu parantos kahontal ku Sood nyaéta ngagunakeun bidang adat, hal anu teu mungkin sacara standar sanaos éta hal anu seueur anu dipikahoyong ku urang.

Upami urang merhatoskeun gambar anu aya dina tulisan ieu, urang panginten panginten yén éta henteu pondok tina omong kosong, tapi éta kusabab gambarna dibereskeun. Naon anu kahontal ku Sood nyaéta ngagunakeun spheres custom animasi dina Apple Watch, sakumaha anjeun tiasa tingali dina video anu diunggah kana Twitter. Sakumaha anjeun tiasa tingali, bola anyar nembongan disamping bunderan asli anu resmi.

Hack ieu ngabakar perdebatan naha éta bakal jailbreak diperyogikeun dina Apple Watch. Jailbreak biasana penting ku dua alesan: hiji nyaéta ngagunakeun modifikasi anu dimangfaatkeun anu teu diidinan ku Apple sareng anu sanésna nyaéta anu aya di Cupertino tiasa diajar ti komunitas jailbreak, nambihan pilihan kana sistemna sapertos henteu ngaganggu atanapi ngahalangan kontak.

WatchOS 2 Éta bakal sumping sareng seueur fitur-fitur penting anu penting, tapi kamampuan pikeun nyiptakeun bidang moal janten salah sahiji, sahenteuna mimitina. Kontrol anu dipikahoyong Apple dina sagala hal anu aya hubunganana sareng alat na bakal nyegah Toko Watch tina ngeusian bola ti mimiti, hal anu tiasa positip pisan nalika seueur deui aplikasi, tapi dina waktos ayeuna tiasa masihan gambar anu goréng , utamina upami bidang anu henteu pikaresepeun diunggah.

Pikeun sadaya pangembang anu hoyong nyobian hack ieu pikeun Apple Watch, Sood parantos ngunggah kode a github.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   M marin cenahna

    Wilujeng énjing Pablo Aparicio ... upami anjeun tiasa ngabantosan abdi ... tapi kuring parantos mendakan jéntré yén aplikasi asli Salud dina béta terakhir ios 9 anu nembé diénggalan dina iphone 6 plus (128g) ... henteu némbongan ... sareng kuring naros ka anjeun Éta ngabantuan kusabab kuring henteu acan kantos nguping berita upami cacad ios 9 atanapi naha aplikasi Kaséhatan parantos dileungitkeun (anu saur kuring) ... Aparicio, naon kanyataanna tina masalah ieu ... naha éta dileungitkeun, atanapi naha éta cacat pembaruan?

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo, M marin. Aplikasi kedah tetep sayogi. Anjeun tiasa nyobian maksa restart (tombol pareum + mimitian dugi ka ningali apel) atanapi, upami éta henteu tiasa dianggo pikeun anjeun, balikeun deui. Kuring teu gaduh catetan kasus sapertos anjeun.

      Hiji salam.