Hack ios 8 ieu ngamungkinkeun anjeun ngarobih kecap kana huruf kapital

hurup gede ios 8

Naha anjeun hoyong ngagorowok saha waé dina pesen téks sareng anjeun henteu tiasa sabab anjeun teuing teu males nyerat sadayana dina huruf kapital? Tong hariwang, Apple gaduh solusina. Seueur anjeun moal terang trik anu diwanohkeun dina ios 8 anu ngamungkinkeun urang ngarobih kecap gembleng tina hurup leutik janten hurup ageung. Dina langkung ti hiji kasempetan kajantenan yén kami hoyong nyerat naon waé dina huruf kapital, kami parantos pencét mencét tombol «shift» dua kali, sareng urang kedah nyerat sadaya téks.

Nah, trik ieu dianggo pikeun aplikasi Pesen sareng Catetan asli, tapi ogé pikeun éditor téks Apple, Kaca, anu anjeun tiasa mendakan di App Store. Hal normal nyaéta kami mencét dua kali tombol «shift» pikeun ngaktipkeun huruf kapital, tapi upami anjeun parantos hilap, aya cara pikeun ngubaranana bari henteu kedah ngetik deui sadayana. Turutan léngkah ieu:

Mimiti, pilih kecap anu anjeun nyerat dina aksara leutik sareng anu anjeun badé robih janten hurup ageung. Teras pencét dua kali ngeunaan konci shift sareng anjeun bakal ningali éta dina palang Jenis gancang Anjeun bakal kéngingkeun koréksi anu aya hubunganana. Pikeun ieu, tangtosna, anjeun kedah aktipkeun QuickType, hal anu anjeun tiasa lakukeun tina Setélan- Umum- Kibor. Dina bagian ieu anjeun tiasa ngaktipkeun keyboard duga.

Upami anjeun hoyong nambihan pormat kana téks anu dicirian, anjeun tiasa ngalakukeun hal anu sami (pencét dua kali) sareng pilih pilihan anu saluyu pikeun ngarobah téks kandel, miring, atanapi ngagurat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   adry_059 cenahna

    Abdi parantos terang anjeunna…. Hatur nuhun

  2.   Alfredo Bustos cenahna

    Abdi henteu terang éta 😊

  3.   Alfredo Gonzalez Diaz Garzon cenahna

    Éta dianggo pikeun FACEBOOK ogé

  4.   Mateo Alzate Gutierrez cenahna

    Si

  5.   J̶o̶e̶l̶ S̶o̶i̶c̶a̶l̶a̶p̶ cenahna

    Naon bapa TRICK alus

  6.   Rodo cenahna

    Trik mangrupikeun fungsi anu parantos lami dipikaterang. Trik.