IPad Air 2 Diretas pikeun Ngajalankeun Mac OS

iPad-Air-2-Mac-os

Séptémber kamari, Apple ngenalkeun tilu alat anyar: iPhone 6s / Plus, Apple TV generasi kaopat sareng iPad Pro. IPad anyar ieu sumping sareng sababaraha fitur anyar anu penting, sapertos opat speaker, prosesor AX9 atanapi 4GB RAM, tapi seueur pangguna kuciwa dina warta yén sistem operasi na bakal ios sareng sanés vérsi Mac OS, anu ngawatesan produktivitas rada dina harga anu tiasa urang anggap saluhur.

Saatos ningali naon sistem operasi Apple anu ditutuhkeun pikeun iPad Pro na, sesah mikir yén ieu bakal robih dina jangka pondok. Sareng upami pangguna anu ngarepkeun tablet profesional apel sumping sareng sistem operasi desktop nampi berita kalayan hanjelu, pastina pidéo ieu bakal ngajantenkeun imajinasi na deui. Motif na nyaeta sababaraha jenis hack anu parantos ngamungkinkeun OS Mac ngajalankeun on a iPad Air 2, alat anu jauh kurang kuat tibatan iPad Pro.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina video sateuacanna, iPad Air 2 ngajalankeun dua vérsi Mac OS, 7.5.5 sareng 6.0.1. Éta ngahontal éta ngaliwatan DOSPAD sareng pikeun ngalakukeun ieu, laksanakeun paréntah vMac. Versi ios anu dianggo ku démo iPad nyaéta ios 9.0.2, versi panganyarna rentan ka jailbreak a. Teu aya inpormasi salajengna anu disayogikeun dina pidéo ieu.

Hal anu saé pikeun pidéo nyaéta ningali yén dimungkinkeun pikeun ngajalankeun versi Mac OS dina iPad. Kalemahanana nyaéta kumaha sanget ngalambatkeun sadayana. Jalan anu mana waé, jenis ieu ngingetan kuring sabaraha lami dina komputer lami, dimana ngamuat game tiasa ngajantenkeun urang bobo.

Ku teu sangka aya anu resep ngajalankeun pérsi Mac OS anu lami sapertos dina iPadna saluareun émut naon anu jantenna. Tangtosna, upami aranjeunna berhasil niron versi anu langkung diénggalan, urang sadayana bakal masangkeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.