Hacker Majd Alfhaily sneaks kana iPhone jailbroken anjeun ku "kakuatan kasar"

Urang terang yén nalika urang nerapkeun jailbreak iPhoneAnjeun kedah terang leres naon anu anjeun laksanakeun, upami teu, urang tiasa mendakan diri dina kaayaan teu aman. Éta henteu hartosna yén urang badé lirénkeun taruhan dina alat éta, tapi sababaraha peretas terkenal di dunya jailbreak sapertos Majd Alfhaily netelakeun yén kadang, anjeun kedah terang ogé naon anu anjeun lakukeun. Sareng pidéo samemehna mangrupikeun buktos anu sanés.

Anu anjeun tingali dina garis ieu nyaéta a alat anu didamel ku hacker Majd Alfhaily naon eusina nyaéta bypass kodeu konci iPhone. Éta moal janten mimitina waktos sapertos kieu diciptakeun, sanaos dina hal ieu, luncat éta tiasa dilaksanakeun maksimal 14 jam, nyaéta sabaraha lami pikeun nyobaan sadaya kamungkinan kombinasi. Éta sanggup ngalakukeun éta liwat USB kalayan konektor sareng hatur nuhun kanyataan yén usaha kode anu salah henteu ngahalangan terminal.

Éta hartosna salah sahiji hacker anu kawéntar di dunya ngembangkeun alat jailbreak parantos nunjukkeun yén iPhone anu nganggo sistem ieu langkung teu aman, kumargi mesinna henteu kéngingkeun hal anu sami dina telepon anu teu pernah kakoncara. Sanaos kitu, éta kedah diémutan yén pikeun mungkin pikeun ngalaksanakeun prosés nyusup kana sistem ieu, anjeun kedah ngagaduhan terminal fisik anu dimaksud. Nyaéta, mustahil pikeun dilaksanakeun ti jauh.

Kaleresan nyaéta, sadaya ékspérimén ieu sok aya gunana nalika nunjukkeun kamungkinan kasalahan sareng milarian solusi pikeun aranjeunna. Tapi éta jailbreak ngalibatkeun résiko, éta henteu nganggap yén éta henteu ngagaduhan manpaat. Kuring mairanana sabab kadang duanana hal lieur sareng anu ngajantenkeun seueur pangguna anu takwa henteu ngamangpaatkeun sadaya kaunggulanana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Aaaññññ cenahna

    IPhone anu nganggo jaibreak..teu jauh langkung aman tibatan android tanpa root..ala parantos nyarios ...

    1.    ceremé cenahna

      sababaraha hater android pikeun forum ieu ??
      anjeun ngan ukur kakurangan éta
      lamun henteu aranjeunna tuang anjeun hirup
      hahahahaajjajam
      sae pisan

  2.   Pende28 cenahna

    Amin !!!

  3.   ceremé cenahna

    Saur tulisan éta ditulis parah. Éta henteu ngalangkungan kode tapi ngalaksanakeun jailbreak tanpa ngaktipkeun kode. Atanapi nganonaktifkeun upami anjeun pikaresep. Tapi saatos beres, anjeun masih peryogi kode kaamanan upami anjeun hoyong damel sareng iphone na.,
    Sigana mah éta bakal langkung dijelaskeun sanés?
    Cristina Torres tanpa niat nyigeung, naon anu anjeun carioskeun ???