Peretas ngaleupaskeun kode sumber ka jailbreak ios 8.4.1

Jailbreak ios 8.4.1

Luca Todesco, murid sareng "calon pangembang" anu dumuk di Italia, ngagaduhan dileupaskeun kode sumber pikeun jailbreak ios 8.4.1, versi panganyarna tina ios 8 sareng seueur pangguna parantos dipasang dina alatna. Pelepasan kode ieu bakal nyababkeun manajemén jailbreak dina sadaya iPads sareng iPhone ngajalankeun iOS 8.4.1, hal anu diarep-arep ku seueur pangguna.

Todesco, anu mendakan dua kerentanan dina hiji dinten kalayan OS X Yosemite dina bulan Agustus, unggah kode dina GitHub kalayan nami nami "Yalu". Pedaran anu disertakeun nyebatkeun, "kode sumber henteu lengkep pikeun jailbreak iOS 8.4.1."

Anu henteu lengkep nuduhkeun kanyataan yén kode sumber jailbreak diwatesan ku booting kalayan ngan ukur tethered. Alesan anu dibéré pikeun ieu nyaéta kode anu teu dibéréskeun sanés milik Tedesco, ku sabab éta henteu tiasa ngajantenkeunana sadayana, ayeuna.

Kodeu sumber ngan ukur masihan anjeun kamampuan jailbreak ios 8.4.1 (upami anjeun terang naon anu anjeun lakukeun), anu dina gilirannana nyayogikeun aksés OpenSSH. Nanging, punten dicatet yén kusabab jailbreak ieu henteu lengkep, tong masang Cydia, sareng disarankeun henteu dipasang sacara manual.

Kodeu na henteu seueur dianggo pikeun pangguna ios biasa kanggo ayeuna, tapi pikeun pangguna anu gaduh pengetahuan anu langkung maju dina éta hal. Ngan ukur hitungan waktos sateuacan batur nganggo saé sareng jailbreak dileupaskeun sapinuhna. Malah Todesco nyalira parantos guyonan dina Twitter yén "yalu kanggo iPhone 6 bakal énggal-énggal sareng tiasa ngajalankeun."

Samentawis waktos, disarankeun anjeun ngajauhan kode sumber upami anjeun henteu lengkep yakin kumaha ngagunakeunana. Anjeun tiasa tungtungna ngalakukeun karusakan hébat kana alat ios anjeun ku nyobian jailbreak diri..

Upami anjeun masih henteu hoyong ningkatkeun ka iOS 9 sabab anjeun ngarepkeun jailbreak iOS 8.4.1, maka kasabaran anjeun bakal gancang mayar. Tapi émut anjeun henteu kedah ngamutahirkeun samentawis éta, sabab teu aya jalan pikeun balik deui ka ios 8.1.4, upami anjeun parantos dipasang ios 9 dina alat anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   sénsus cenahna

    muhun babaturan, hayu urang antosan ...